O Paul McCartney δήλωσε ότι πολλές από τις ταινίες που κυκλοφορούν για τους Beatles, είναι αναληθείς. Ο μουσικός επιμένει, ότι πολλά σημεία που παρουσιάζονται σε διάφορα films «είναι ανακριβή και παραπλανητικά για τους οπαδούς».

Μιλώντας για τις ταινίες ‘Nowhere Boy’ και ‘Lennon Naked’ o McCartney είπε: «Αυτά τα films είναι ένα ωραίο tribute σε ό,τι κάναμε και είναι πολύ όμορφο ότι ακόμα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν ταινίες για τους Beatles οι οποίες έχουν την ανταπόκριση του κοινού. Για μένα όμως, πολλά πράγματα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται και αυτό είναι τελικά η μεγάλη αποτυχία αυτών των ταινιών. O John ποτέ δεν με γρονθοκόπησε όπως εμφανίζεται στην ταινία. Το είπα στον σκηνοθέτη, Sam Taylor-Wood και εκείνος μου είπε ‘Ναι Paul. Αλλά είναι μόνο μια ταινία’».

Ο McCartney μίλησε επίσης και για την ταινία ‘Lennon Naked’: «Υπάρχει μια φήμη ότι είχα πει στον John να μην φωτογραφηθεί γυμνός με την Υοκο στο εξώφυλλο του δίσκου ‘Two Virgins’. Ποτέ δεν του είπα κάτι τέτοιο. Ό,τι έκαναν ο John και η Yoko ήταν πάντα δική τους υπόθεση».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured