news.team

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερες μπάντες να ενδιαφέρονται για τον χώρο του μιούζικαλ. Ακόμα κι αν δεν ενδιαφέρονται τα ίδια τα σχήματα να μεταφέρουν τη μουσική τους στο σανίδι ή στη μεγάλη οθόνη, μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνουν για τέτοιες παραγωγές κάποιοι άλλοι, όπως οι παράγοντες της θεατρικής ζωής της Μάλτας για την μουσική των Depeche Mode. 

Παραγωγοί του θεάτρου MITP στην Valletta της Μάλτας, αποφάσισαν να ανεβάσουν στις αρχές του επόμενου χρόνου το ‘Playing An Angel’ σε μορφή μιούζικαλ, το οποίο θα βασίζεται στα τραγούδια των Depeche Mode από το γνωστό album του 2005. To σενάριο για το ‘Playing An Angel’ είναι του συγγραφέα Adrian Buckle.

«Οι Depeche Mode δεν είναι ούτε οι Abba ούτε οι Queen. Η ιστορία δεν μπορεί να είναι χαρούμενη. Είναι η ιστορία δύο αγοριών τα οποία μεγαλώνουν, ενηλικιώνονται και ανακαλύπτουν την αγάπη. Θα κακοποιηθούν, θα χρησιμοποιηθούν και θα χρησιμοποιήσουν άλλους. Μέσα από αυτή τη θλιβερή διαδρομή, θα ανακαλύψουν τελικά την ζωή», λέει ο Buckle.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured