Ναταλία Πετρίτη

Το ηχητικό βασίλειο των Drab Majesty ανεβαίνει στη σκηνή του Arch Club - Live Stage στις 16 Φεβρουαρίου.

Γνωστοί για την άψογη ανάμειξη post-punk, new wave και dream pop στοιχείων, οι Drab Majesty και οι μαγευτικές μελωδίες τους, συνοδευόμενες από στοιχειωμένα φωνητικά και ατμοσφαιρική ενορχήστρωση, δημιουργούν μια καθηλωτική εμπειρία που υπερβαίνει τα παραδοσιακά όρια του ήχου.

Η αισθητική της μπάντας που χαρακτηρίζεται από αιθέρια κοστούμια και ατμοσφαιρικό φωτισμό, προσθέτει ένα θεατρικό στοιχείο στις παραστάσεις τους, ανεβάζοντας τη συναυλιακή εμπειρία σε ένα πραγματικά καθηλωτικό και υπερβατικό επίπεδο.

https://www.facebook.com/drabmajesty

https://drabmajesty.bandcamp.com

https://www.instagram.com/drabmajesty/

//www.youtube.com/@drabmajesty/videos

Μαζί τους το underground duo των Ductape απο την Κωνσταντινούπολη, μεταφέρωντας τη σκυτάλη της δημιουργικής post-punk & έχοντας ξεπεράσει τα όρια της darkwave σκηνής, δημιουργούν τον δικό τους σαγηνευτικό ήχο για να μας ωθήσουν σε ανεξερεύνητα εδάφη.

https://www.facebook.com/ductapeofficial

https://www.instagram.com/ductape_officia

https://ductape.bandcamp.com

https://www.youtube.com/Ductape

Έναρξη με dreamy φωνητικά, post punk μπασογραμμές και μελωδικά riffs από τους δικούς μας, πολύ ξεχωριστούς Sugar For The Pill να ακροβατούν ανάμεσα στο νοσταλγικό και δυναμικό ήχο των shoegaze συγκροτημάτων των 90s όπως οι My Bloody Valentine και οι  Slowdive, καθώς και ονειρικά γυναικεία φωνητικά που μας ταξιδεύουν στην εποχή των dreamy/indie εναλλακτικών συγκροτήματων, όπως οι Cocteau Twins και οι Lush αλλά ταυτόχρονα με αναφορές σε post punk revival μπάντες όπως οι Interpol.

https://www.instagram.com/sugar_for_the_pill/

https://www.facebook.com/Sugar4ThePill

//www.youtube.com/@SugarForThePillband"

Pre-sale:
Early Bird: 18€

Phase 1: 23€
Phase 2: 27€
Door: 30€

Σημεία προπώλησης: online στο more.com, τηλεφωνικά στο 2117700000 και στο δίκτυο των καταστημάτων Public, Nova, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, καταστήματα Metro, My Market.

Doors Open: 21:00

📍 Τόπος: Arch Club-Live Stage, Κωνσταντινουπόλεως 111, Γκάζι

Production: HAH Comedy / TMR Entertainment Group

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured