Σε αναβολή της προγραμματισμένης για την Παρασκευή 3 Μαρτίου στο Arch Club-Live Stage προχώρησε η ομάδα διοργάνωσης της πολυαναμενόμενης εμφάνισης της Santa Salut. Το live θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την επόμενη ημέρα, δηλαδή το Σάββατο 4 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σεβόμενοι τα θύματα της τραγωδίας και τις οικογένειές τους, μεταφέρουμε τη συναυλία της Santa Salut που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή 3 Μαρτίου  στην Αθήνα, μια ημέρα αργότερα στον ίδιο χώρο Σάββατο 4 Μαρτίου.
 
Τα ηλεκτρονικά εισιτήριά σας θα μεταφερθούν αυτόματα και θα ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία χωρίς καμία ενέργεια. 
 
Σε περίπτωση που έχετε προμηθευτεί εισιτήριο hard copy το εισιτήριο σας ισχύει κανονικά για την νέα ημ/νια.
 
Σε περίπτωση που δεν θα μπορέσετε να παρευρεθείτε στη νέα ημερομηνία επικοινωνήστε άμεσα με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας σας. 
 
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση
 
Σάββατο 4/3 (NEW DATE)
ARCH CLUB - LIVE STAGE 
Ελασιδών 6, Αθήνα 118 54
Guests: ΙΝΚΑ
On dex: Qb Mix 
Doors open: 20:00
 
Προπώληση μέσω του viva.gr και του δικτύου των καταστημάτων του (καταστήματα Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, καταστήματα Metro, My Market).
 
Tickets link: 
https://www.viva.gr/tickets/ music/santa-salut-es-live-in- athens/
 Early Birds: SOLD OUT 
 Presale Phase one: 18€
 Presale Phase Two / Hardcopy tickets & On Spot: 20€

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured