Δελτίο Τύπου

Ο Andrew Bird, πολυοργανίστας, τραγουδιστής, συνθέτης, που ο τρόπος με τον οποίο σφυρίζει στα τραγούδια του και στις συναυλίες δημιουργεί αυτόνομες, ισχυρές αφηγήσεις, έρχεται στην Ελλάδα λίγο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου, o οποίος βασίζεται σημαντικά στην ελληνική μυθολογία. Ο τίτλος είναι Μy Finest Work Yet και μαρτυρά αυτομάτως ότι το γνωστό καυστικό χιούμορ του παραμένει κεντρικό χαρακτηριστικό της στιχουργικής του. Ένα από τα πρώτα τραγούδια του άλμπουμ που έδωσε στη δημοσιότητα φέρει τον τίτλο "Sisyphus" και σχολιάζει τον εθισμό του ανθρώπου στο να… υποφέρει.

Ο Βird έχει τον απόλυτο έλεγχο των δημιουργιών του, στιχουργικά, μουσικά, αλλά και ως προς το περιεχόμενο που κάθε φορά επιθυμεί να επικοινωνήσει. Αυτή τη φορά δηλώνει ότι η νέα δουλειά του κυριαρχείται από ένα πνεύμα αισιοδοξίας. Μουσικά και στιχουργικά ιδιοφυής, ο Bird έχει κυκλοφορήσει 14 άλμπουμ και έχει δώσει χιλιάδες συναυλίες. Και όλα ξεκίνησαν όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών πήρε στα χέρια του ένα βιολί και άρχισε μόνος του, με τη μέθοδο Suzuki, να μαθαίνει γνωστά τραγούδια του κλασικού ρεπερτορίου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Summer Nostos Festival 2019 διοργανώνεται και υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ώρα έναρξης: 22.00

εισιτήρια: είσοδος ελεύθερη

{youtube}zug1B8DSkWw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured