Δελτίο Τύπου

Οι “Hackedepicciotto" αποτελούνται από τους Alexander Hacke και τη Danielle de Picciotto που θεωρούνται και οι δύο τους θρύλοι στον τομέα τους.
 
Η Danielle de Picciotto μετακόμισε στο Βερολίνο το 1987, για να γίνει ο ηγέτης της μπάντας "Space Cowboys", ήταν συνιδρυτής του Love Parade και συνεργάτης του Ocean Club με την Gudrun Gut.

Ο Alexander Hacke είναι ιδρυτικό μέλος και μπασίστας των Einstürzende Neubauten και υπήρξε θεμέλιος λίθος της γερμανικής underground / wave σκηνής των τελών των 70’ / αρχών των 80’s.

Το καλλιτεχνκό ζευγάρι που έγινε και ζευγάρι στη ζωή, όντας παντρεμένοι από το 2006, έχει αλληλεπιδράσει δημιουργικά τα τελευταία 20 χρόνια με αμέτρητα διεθνή μουσικά σχήματα, πέρα από το να κυκλοφορεί τις δικές του συνθέσεις συνθέσεων.

Οι ζωντανές τους εμφανίσεις είναι, για να το θέσουμε ήπια, έντονες. Η Danielle όταν δεν παίζει βιολί και πιάνο, πειραματίζεται με ασυνήθιστα όργανα όπως το Hurdy Gurdy. Ο Alexander είναι o master του μπάσου, της κιθάρας και των τυμπάνων. Μαζί δημιουργούν ένα όμορφο, υπαρξιακό, ακουστικό τοπίο, το οποία ταυτόχρονα βρυχάται και δονείται.

Η Danielle, συγγραφέας δύο βιβλίων, γράφει τους περισσότερους από τους στίχους τους, είτε πρόκειται για ποιητικές spoken words στιγμές είτε για συνοδεία των χορωδiακών σημείων που συνθέτουν μαζί.

Ο Alexander Hacke, όντας ένας εξαιρετικός throat τραγουδιστής και ερμηνευτής, γρυλίζει τις κραυγές του που δείχνουν να αιωρούνται πάνω από τη νορμανδική έρημο, με ήχους πτηνών, μελισσών ή θυελώδους ανέμου και συνοδεύουν αργά, βαριά riffs που αρχίζουν σαν ψίθυρος και τελειώνουν σε ένα ηφαιστειακό κύμα αποκαλυπτικής φρενίτιδας. Και όταν όλο αυτό αναμιγνύεται με μελαγχολικές, ημιδιαφανείς αρμονίες, βαριές και χαμηλές μπασοσυχνότητες και electronics καταλήγει στη μορφή ενός συναρπαστικού ηχητικού σύμπαντος και συναισθήματος που έχει δημιουργήσει μια ολοένα αυξανόμενη ομάδα ενθουσιωδών ακροατών.

Το Menetekel είναι το νέο τους άλμπουμ και είναι πιο σκοτεινό από το τελευταίο αριστούργημα τους "Perseverantia". Το Menetekel είναι μια άλλη λέξη για το "γράψιμο στον τοίχο" και το ζευγάρι των καλλιτεχνών προβάλλει τη συλλογική απελπισία μας για το τι συμβαίνει παγκοσμίως σε μια μνημειώδη συμφωνία του ήχου, περιστρέφοντας και στρίβοντάς τον σε έναν βιβλικό παροξυσμό.

support: The Man & His Failures

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
Death Disco
Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου 24, Ψυρρή (κοντά στο μετρό Μοναστηράκι και τον ΗΣΑΠ Θησείο)

πόρτες: 21.00
εισιτήρια: 15 ευρώ (φυσική προπώληση), 17 ευρώ (online προπώληση), 18 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

- Death Disco
- Le Disque Noir Records Shop
- www.viva.gr 

{youtube}BKazWmG7F2E{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured