Δελτίο Τύπου

Ο Night Lovelll απο την Ottawa του Καναδά,  ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της παγκόσμιας rap σκηνής,  για μία και μοναδική live εμφάνιση στο Gagarin 205!

Night Lovell (CA)

O εικοσάχρονος Shermar Paul από την Ottawa του Καναδά είναι συνθέτης, παραγωγός και ράπερ. Καθώς μεγάλωνε, η μουσική έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του, είτε από τη θέση του ακροατή είτε του μουσικού. Όπως συμβαίνει συνήθως, οι πειραματισμοί του είχαν ξεκινήσει από αρκετά νωρίς, από ένα μικρό keyboard που έλαβε ως δώρο κάποια Χριστούγεννα.

Ξεκίνησε ανεβάζοντας αραιά και πού διάφορα beats στο soundcloud, κυρίως για πλάκα ή όποτε είχε ελεύθερο χρόνο: η παραγωγή προηγήθηκε, λοιπόν, των φωνητικών, τα οποία πάντα δίσταζε να προσθέσει στους ήχους από αμηχανία και έλλειψη αυτοπεποίθησης, παρόλο που αυτό ήταν από την αρχή το όνειρό του.

Μετά από σχεδόν έναν χρόνο και αρκετά uploads, το πήρε απόφαση και το πρώτο του ολοκληρωμένο κομμάτι ήταν πια γεγονός. Το Dark Light ήταν ένας προάγγελος του τι θα ακολουθούσε – και ακολούθησε το πρώτο του mixtape με τίτλο Concept Vague, το οποίο διέθεσε δωρεάν στο διαδίκτυο, μερικούς μήνες αργότερα.

Έκτοτε ο Lovell κυκλοφορεί σταθερά νέο υλικό το οποίο σιγά σιγά καθορίζει και οριστικοποιεί τον σκοτεινό ήχο του, που διακρίνεται από ένα απειλητικό ραπάρισμα, αρκετά ωστόσο επηρεασμένο από την επέλαση του trap στη δεύτερη κυκλοφορία του, Red Teenage Melody.Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο studio όπου ηχογραφεί το πολυαναμενόμενο album του.

Wizzel Badazz (GH)

Wizzel Badazz είναι το ψευδώνυμο του Γκανέζου ράπερ Felix Jack Jantuah, τα lives του οποίου έχουν αναστατώσει την αρχαία πόλη τους τελευταίους μήνες.

Γεμάτος ενέργεια, λυρικότητα και όραμα, ο Badazz αντλεί έμπνευση από διαφορετικά είδη μουσικής πέραν του Rap, για εκείνον υπάρχει μόνο ένα στυλ μουσικής - GOOD music! Στα δυο χρόνια που βρίσκεται στην Αθήνα έχει καταφέρει να φέρει κοντά του μερικούς από τους πιο ταλαντούχους και ανερχόμενους παραγωγούς και καλλιτέχνες στην αρχαία πόλη (Wisher, Ermano, ELQ και LaZee) και να χτίσει μαζί τους την κολεκτίβα Spoon Masons. Το πρώτο του single ‘Who That?’ κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο, ενώ το παρθενικό του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις επόμενες εβδομάδες από τη δισκογραφική των Black Athena.

Yüng Yōkai (GR)

O Yüng Yōkai είναι ένας 17χρονος newcomer και οραματιστής στον ελληνικό και παγκόσμιο 808 ήχο. Με εμπειρία 3 χρόνων στο beatmaking αρχίζει τη καριέρα του ως dj στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Αναπηδώντας από ήχο σε ήχο παραδίδει ένα κοκτέιλ ακουσμάτων για το κοινό του.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
Gagarin
Λιοσίων 205, Αθήνα (κοντά στο μετρό Αττική)

ώρα έναρξης: 20.30
εισιτήρια: 15 ευρώ (προπώληση), 18 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

www.viva.gr, στο 11876, Viva Kiosk Συντάγματος και Viva Spot Τεχνόπολης , Seven Spots, Media Markt Greece, Reload Stores (Πανεπιστημίου 54), Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης - Evripidis Bookstores, Syd Records (Πρωτογένους 13 Ψυρρή)

{youtube}ksn5PC4Io7I{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured