Δελτίο Τύπου

Οι Second Still είναι ένα post punk / cold wave τρίο από το Λος Άντζελες που ολοκληρώνει τη πρώτη του ευρωπαϊκή περιοδεία με μια και μοναδική συναυλία στο Death Disco.

Συνδυάζοντας τον χαρακτηριστικό γαλλικό Coldwave ήχο με No Wave στοιχεία, και ρίχνοντας κλεφτές ματιές στη 4AD της πρώτης περιόδου, οι Second Still αφήνουν το δικό τους στίγμα στη σύγχρονη dark σκηνή, που όσο και αν νοσταλγεί το παρελθόν άλλο τόσο αρέσκεται στο να πηγαίνει κι ένα βήμα παραπέρα.

Kυκλοφόρησαν το ομότιτλο ντεμπούτο τους άλμπουμ το 2017 και βραβεύτηκε σαν το καλύτερο ντεμπούτο της χρονιάς από το πάντα έγκυρο www.post-punk.com.
Μέσα στο 2018 έβγαλαν το e.p. Equals και κάνουν τη πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία, που ολοκληρώνεται το Σάββατο 2 Ιουνίου στο Death Disco.

Μαζί τους οι Data Fragments, που αποτελούνται από μέλη σχημάτων όπως οι Doric και Κωμωδία Θανάτου και που τη συγκεκριμένη μέρα θα κάνουν το συναυλιακό τους ντεμπούτο. New Wave στα καλύτερά του σε μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανένας φίλος του είδους!

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Death Disco
Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή (κοντά στο μετρό Μοναστηράκι/ΗΣΑΠ Θησείο)

πόρτες: 21.00
εισιτήρια: 12 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

Le Disque Noir Records Shop (Θεμιστοκλέους 29, Εξάρχεια)
Death Disco (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου 24, Ψυρρή)

+

www.viva.gr

{youtube}HZQpuWlrm-w{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured