Δελτίο Τύπου

O Snak The Ripper επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό show που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Δεν χρειάζονται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις εφόσον ο ίδιος έχει ήδη κερδίσει τους φανς του είδους σε όλο το κόσμο και ειδικά στην χώρα μας.

Είναι ιδιαίτερα αγαπητός και έχει προσφέρει μερικά από τα πιο δυνατά live shows που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, όπως άλλωστε φημίζεται για αυτό μιας και η ενέργεια που έχει στη σκηνή ειναι σήμα κατατεθέν του σε όλες τις χώρες που έχει επισκεφτεί!

Αυτή τη φορά επιλέγει να έρθει με ακόμα δύο φίλους και συνεργάτες.Οι Junk & D-Rec θα είναι οι εκλεκτοί οι οποίοι έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Ο Junk (Northwest Division ) είναι ο πρωταθλητής του End Of The Weak freestyle διαγωνισμού που έχει καθιερώσει ο Krs One και ένας από τους πολλά υποσχόμενους mc's του Καναδά.

O D-Rec από την άλλη είναι από τους πιο γνωστούς dj's & παραγωγούς του Καναδά και σε συνδυασμό με τους Snak The Ripper & Junk δημιουργούν μια εκρηκτική χημεία που δύσκολα μπορούμε να ξαναδούμε.

Το λαιβ θα ανοίξει ο δικός μας SUPREME από τους RNS!

O SUPREME η αλλιώς γνωστός και ως Πέτρος Ξαρχάς είναι ένας Έλληνας mc που κατάγεται απο το Βορρά όμως εδρεύει στην Αθήνα όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα το 1997.Είναι ιδρυτικό μέλος ενός απο τα μεγαλύτερα και παλαιότερα hiphop σχήματα της εγχώριας σκηνής, τους RNS.

Επίσης ειναι το 1/3 ενός παράλληλου project με το όνομα Βlak Tarr και μέλος της Ηχοκρατορίας.

Ένεργος και πιο παραγωγικός από το 1999 και μετέπειτα έχει συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα και συμμετάσχει σε αρκετούς δίσκους καθώς προετοιμάζει το πρώτο του επίσημο solo δίσκο ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2017.

Το warm θα αναλάβει ο κύριος που δε χρειάζεται πολλές συστάσεις: DJ Sparky T

Στις 21 Ιουνίου στο αγαπημένο σε όλους An Club μας υπόσχονται μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
An Club
Σολωμού 13-15, Εξάρχεια

πόρτες: 21.00
εισιτήριο: 10 ευρώ (προπώληση), 13 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

Ministry Of Concrete
Jackals Tattoo
Doctor (Ηφαίστου 37, Μοναστηράκι) Κυριακή ανοιχτά
Superfly Cafe (καθημερινά 12.00 - 18.00) Κυριακή ανοιχτά

{youtube}lHzJEU0xuJY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured