Δελτίο Τύπου

Το Etor με υπερηφάνεια παρουσιάζει:
Tenebrae de Profundis ΙΙ

Ύστερα από την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του περασμένου Μαΐου, το Tenebrae de Profundis Fest στις 17 και 18 Μαρτίου απλώνει τα φτερά του και επιστρέφει δριμύτερο, τολμώντας ένα μοναδικό φεστιβαλικό εγχείρημα, από τα μεγαλύτερα του είδους του στην Ευρώπη και σίγουρα το μεγαλύτερο που έχει συμβεί στην Ελλάδα.

Μία διήμερη μουσική γιορτή που στόχος της είναι να ενώσει όλα τα παρακλάδια του ευρύτερου σκοτεινού εναλλακτικού ήχου προσφέροντας σε όλους τους λάτρεις του είδους την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των μεγάλων, πολυσυλλεκτικών φεστιβάλ του εξωτερικού.

Για δύο ολόκληρες ημέρες η Αθήνα θα ντυθεί στα σκούρα καλωσορίζοντας μία πλειάδα καλλιτεχνών από όλες τις γωνιές της Ευρώπης – και όχι μόνο.

Ονόματα που το Ελληνικό κοινό έχει αγκαλιάσει και τα οποία μας έχουν χαρίσει στο παρελθόν αξέχαστες συναυλιακές στιγμές, αλλά και καλλιτέχνες που για πρώτη φορά θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε ζωντανά επί σκηνής, θα βρεθούν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη για να μας προσφέρουν ένα μοναδικό συνονθύλευμα ήχων και εικόνων.

DAY 1 LINE-UP (Παρασκευή 17 Μαρτίου)

Kiss The Anus Of A Black Cat
Naevus
Andrew King
Der Arbeiter
Defile Des Ames
Skinner Box

DAY 2 LINE-UP (Σάββατο 18 Μαρτίου)

Darkwood
In Ruin
Ashram
L' Effet C' Est Moi
T.S.I.D.M.Z. & Carmen D' Onofrio
Rose Rovine E Amanti

Gagarin
Λιοσίων 205 (πλησίον σταθμού μετρό Αττική)

πόρτες: 19.00

μονοήμερα εισιτήρια στα 32 ευρώ, διαθέσιμα και εισιτήρια διημέρου στα 63 ευρώ

Μονοήμερα εισιτήρια (Παρασκευή) διαθέσιμα εδώ: https://www.eventbrite.com/e/etors-tenebrae-de-profundis-ii-festival-day-1-friday-march-17-2017-tickets-30752983000?aff=erelpanelorg
Μονοήμερα εισιτήρια (Σάββατο) διαθέσιμα εδώ: https://www.eventbrite.com/e/etors-tenebrae-de-profundis-ii-festival-day-2-saturday-march-18-2017-tickets-30753103360?aff=erelpanelorg 

Διήμερα εισιτήρια διαθέσιμα εδώ:
https://www.eventbrite.com/e/etors-tenebrae-de-profundis-ii-festival-tickets-30291184749

{youtube}4MhQlggx4lM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured