Δελτίο Τύπου

KORMORANOS & NEEDLESS PRESENT 

LENA WILLIKENS 

+

MORAH

BAD SPENCER vs CHEVY 

BLUE LAGOON

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 

SIX D.O.G.S. 

Το πρώτο event που συνδιοργάνωσαν Kormoranos και  Needless στο six d.o.g.s. τον περασμένο Οκτώβριο (με special guest dj τον Alexis Taylor των Hot Chip) στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία από κάθε άποψη, οπότε ήταν θέμα χρόνου να επαναληφθεί η συνεργασία.

Αυτή τη φορά κεντρική καλεσμένη θα είναι η Γερμανίδα Lena Willikens, για πολλούς (μεταξύ των οποίων και οι αγαπημένοι Red Axes), μία από τις πιο εκλεκτικές, ενδιαφέρουσες και περιπετειώδεις DJs αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. 

Με βαριά προϋπηρεσία ως resident στο Salon des Amateurs του Ντύσελντορφ, ολοένα αυξανόμενες κυκλοφορίες (μεταξύ των οποίων και το περσινό ep Phantom Delia στην Cómeme ή το πρόσφατο remix για το Far away from a distance των Simian Mobile Disco), συνεχείς περιοδείες ανά τον κόσμο και πολλά μελλοντικά σχέδια, την Παρασκευή 3 Μαρτίου θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο six d.o.g.s. και το εγχώριο line-up που θα την πλαισιώσει φαίνεται επίσης συναρπαστικό: Blue Lagoon (Kormoranos) στην αρχή, Chevy (Needless) και Bad Spencer (Yes It Does!! Sure It Does!!) σε Β2Β κατόπιν αλλά και o μοναδικός Morah (Phormix) στο τέλος, ένας από τους πιο δραστήριους και δημιουργικούς Έλληνες DJs και παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής αυτή τη στιγμή, με EPs σε διεθνείς ανεξάρτητες δισκογραφικές όπως Return Τo Disorder, Berceuse Heroique και Lux Rec καθώς και σταθερή παρουσία στην εγχώρια underground club σκηνή. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι (δίπλα στο μετρό/ΗΣΑΠ Μοναστηράκι)
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

ώρα έναρξης: 00.00
είσοδος: 8 ευρώ

{youtube}J-ADQg-0Qwk{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured