Δελτίο Τύπου

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

THE BEAUTY OF GEMINA (dark wave, gothic rock - CH)

w/ HAPAX (coldwave - IT)

Οι Beauty of Gemina είναι ένα από τα ελάχιστα συγκροτήματα που κατάφεραν σε μια σχετικά στατική gothic σκηνη να αναριχηθούν με τόσο γοργά βήματα στην ιεραρχία. Ξεκίνησαν το 2006 με το Diary of a Lost και με το καλημέρα ξεκίνησαν να καταλαμβάνουν θέσεις στα dark wave / gothic playlists με το suicide landscape.

Ακολούθησαν το A Stranger to Tears και το At the End of the Sea, η καταξίωση όμως ήρθε με το Iscariot Blues του 2012 και τον ακουστικό διάδοχό του The Myrrh Sessions του 2013. Ακολούθησε μια έντονη συναυλιακή δράση με headline συναυλίες σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και σε φεστιβάλς οπου μοιράστηκαν το stage με μπάντες σαν τους Smashing Pumpkins, Rammstein, Hurts, Damned, Unheilig κτλ

Το Φεβρουάριο του 2014 κυκλοφορούν το έκτο άλμπουμ τους Ghost Prayers και ξεκινούν συναυλίες σε όλη την Ευρώπη φροντίζοντας για πρώτη φορά να βρεθούν για τη παρθενική τους συναυλία στην Ελλάδα. 

Φέτος, ολοκληρώνουν τη πρώτη τους δεκαετία και τον Σεπτέμβριο κυκλοφορούν το καινούργιο τους άλμπουμ Minor Sun.

Από το dark rock και την industrial ρυθμολογία μέχρι τον φολκ μινιμαλισμό, οι Beauty of Gemina γεφυρώνουν τη σκοτεινή μελαγχολία με την αισιοδοξία. Η φήμη που συνοδεύει τις συναυλίες τους είναι εξαιρετική, κάτι που απέδειξαν με το καλύτερο τρόπο στη πριν από δύο χρόνια επίσκεψή τους στην Αθήνα. Τους περιμένουμε με ανυπομονησία!

Η βραδιά θα ξεκινήσει με τους ιταλούς cold wavers Hapax που θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είναι ένα ντουέτο από τη Νάπολη που με το ντεμπούτο άλμπουμ του "Stream of Consciousness" στα τέλη του 2014 έκανε αισθητή τη παρουσία του στους φίλους της post punk / synth wave μουσικής.

Εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα της συναυλίας προς 10€.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

DEATHDISCO

Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή

ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ / ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

{youtube}IYJZ6_fQEzM{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured