Δελτίο Τύπου

Οι Grà παίζουν ατόφιο σουηδικό black metal όπως θέλουμε να το ακούμε, ακούστε και δεν θα χάσετε! Δημιουργημένοι το 2010 από τον τραγουδιστή των Dark Funeral, Heljarmadr (επίσης σε Cursed 13, Domgård) μαζί με τον συμπαίκτη του στους Cursed 13, Dimman (επίσης σε Spazmosity) τραγουδούν κυρίως στη μητρική τους γλώσσα τραγούδια σχετικά με την αρχαία Σκανδιναβική θρησκεία.

Έρχονται στη χώρα μας για πρώτη φορά, στα πλάισια του "A Coin For Charon Tour 2016", προωθώντας το δεύτερο τους album "Ending", το οποίο κλείνει το κεφάλαιο του Θανάτου που υπήρχε σε όλες τους τις κυκλοφορίες, περνώντας τους στο επόμενο στάδιο. Άλλωστε και η λέξη "Charon" προέρχεται από τη δικιά μας "Χάρος".

Αύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, οι Σουηδοί black metallers θα εμφανιστούν στο Eightball της Θεσσαλονίκης (Πίνδου 1, Λαδάδικα), μαζί με τις ιστορικές μπάντες της εγχώριας σκηνής Rotting Flesh και Crossover. Θα ακολουθήσει μάλιστα και after show party στον ίδιο χώρο, μέχρι το πρωί!

Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 12 ευρώ

Rotting Flesh

Οι Rotting Flesh δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και υπάρχουν στη σκηνή για περισσότερα απο 20 χρόνια, με τα πρώτα τους demos να θεωρούνται επιδραστικά στον ελληνικό ατμοσφαιρικό black-death ήχο.

Ύστερα από μια ιστορία 24 χρόνων και έχοντας μοιραστεί την σκηνή με πολλά ονόματα (Marduk, The Haunted, Impaled Nazarene, Entombed, Tysondog, Septic Flesh, Homo Iratus, Deviser, Sarissa, Human Rejection, Less Than Human, Crystal Tears, Nordor, Everflow, Horizon End, Hellfire, Erevos, Astral Aeon, Crossover, Sickening Horror, FreeFall, Violet Vortex και πολλά ακόμη…), οι Rotting Flesh είναι ακόμη εδώ, πιο δυνατοί από ποτέ, κάτι που απέδειξαν με το τελευταίο τους άλμπουμ, "Infected Purity" (2014), το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από όλο τον κόσμο.

Τον χειμώνα, η μπάντα θα μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ, το οποίο θα είναι πιο δυναμικό και σκοτεινό από ποτέ. ROT WITH US!

https://www.facebook.com/RottingFlesh1992OfficialPage/

Crossover

Οι Crossover από Αλεξανδρούπολη επίσης δεν χρειάζονται συστάσεις σε όποιον ασχολείται με τη black metal σκηνή της χώρας ή έστω έχει παραβρεθεί σε κάποιο από τα δεκάδες live στα οποία έχουν πάρει μέρος... Manowar, Suffocation, Immolation, Benediction, Destruction, Tiamat, Dark Funeral, Marduk, Ancient κάποια από αυτά και η λίστα δεν τελειώνει!

Δημιουργημένοι απο τις στάχτες των Zion το 1999 έχουν τρία albums και από ένα EP,split και Demo.

Παίζουν majestic/syhphonic black metal έχοντας πολλούς οπαδούς στη χώρα μας.

https://www.facebook.com/666CROSSOVER666/

Μεθαύριο Κυριακή, 18 Σεπτέμβρη, οι Grà θα βρίσκονται στην Αθήνα, όπου και θα εμφανιστούν στο Κύτταρο (Ηπείρου 48 & Αχαρνών), με support τους Serpent Noir και τους Blacksters.

Ώρα έναρξης: 20.00
Είσοδος: 15 ευρώ

Serpent Noir

Οι Serpent Noir γεννήθηκαν το 2006 μέσα από την εμπειρική Μαγεία και αποτελούν μουσική έκφραση της πραγματικής Τυφώνειας Παράδοσης.

Το Αθηναϊκό συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του τέσσερις κυκλοφορίες με αποκορύφωμα το πιο πρόσφατο full length EROTOMYSTICISM.

Μουσικά αποτελούν ένα συνοθύλευμα Black Metal, κλασσικού Metal και τελετουργικής μουσικής, ενώ στιχουργικά καταπιάνονται με θέματα που βασίζονται στην Μαγεία, τον Εωσφορισμό και τις εναλλακτικές πραγματικότητες.

Blacksters

Οι Αθηναίοι Blacksters εμφανίζονται επί Ελληνικού εδάφους μετά από τρία σχεδόν χρόνια.

Κατά το έτος 2005, στην Αθήνα ο Ungod από τους Insidius Infernus αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό και ένωσε τις δυνάμεις του με τον Nadir! Μαζί ξεκίνησαν ένα νέο συγκρότημα, με τ’όνομα Sad, προκειμένου να παίξουν: Grim Suicidal Black Metal.

Από τότε έχουν κυκλοφορήσει αρκετά άλμπουμ και έχουν δώσει δύο φορές live στην Ελλάδα.

Όλη η μουσική και οι εκτελέσεις των Sad αποτελούνται και εκτελούνται από τον Ungod. Όλοι οι στίχοι είναι γραμμένοι και εκτελούνται από τον Nadir.

Ο Ungod είναι επίσης ηγετικό μέλος των Necrohell, Slaughtered Priest και Necrochackal ... Ο Ungod και ο Nadir είναι επίσης μέλη των Kvele, ενώ ο Ungod ήταν μέλος των Nargothrond…

{youtube}eED8jjt27cE{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured