Παναγιώτης Λουκάς

Το Avopolis.gr θα βρεθεί στο Rock The City και θα σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του!

Ένα μεγάλο festival θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 29-30 Ιουλίου στην Piata Constitutiei στο Βουκουρέστι με  headliners τους Muse και Iron Maiden.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 29 Ιουλίου, οι Muse -λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή τους στην Αθήνα- θα παίξουν για πρώτη φορά στην Ρουμανία. Μαζί τους θα είναι οι Band Of Joy, ενώ υπάρχει η φήμη ότι θα παίξουν και οι Volbeat, μαθαίνουμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Έχουμε να τους δούμε στην Ελλάδα από το 2011 από την τουρνέ του Final Frontier. Σε κάθε περιοδεία από τότε, όλο ακούμε ότι θα μας επισκεφτούνε, αλλά κάτι γίνεται τελευταία στιγμή και δεν τους βλέπουμε. To 2016 είναι μια καλή χρονιά για τους Iron Maiden. Με τον Bruce Dickinson να ξεπερνάει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε και με το The Book Of Souls να λαμβάνει τις καλύτερες κριτικές εδώ και πολλά χρόνια  (δες κι εδώ), οι Iron Maiden επιστρέφουν στο Βουκουρέστι το Σάββατο 30 Ιουλίου για να προωθήσουν το άλμπουμ, αλλά και να παίξουν και μερικά από τα κλασικά τους τραγούδια. Μαζί τους οι Raven Age, οι οποίοι είναι το support group σε όλη την περιοδεία τους.

Ο χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ θα είναι η Piața Constituției, μία από τις μεγαλύτερες πλατείες στο Βουκουρέστι, μπροστά από τη Βουλή της Ρουμανίας. Στην Piața Constituției έχουν γίνει μερικές από τις μεγαλύτερες συναυλίας της Ρουμανίας (AC/DC, Bon Jovi, Robbie Williams, Roger Waters), με το live του Robbie Williams να συγκεντρώνει 60.000 θεατές!

Καθώς αρκετοί Έλληνες θα παραβρεθούν στο festival κυρίως για να δούνε τους Iron Maiden -και για να έχουμε και μια τάξη μεγέθους με τις δικές μας τιμές- τα 200 Lei είναι περίπου 45 €

Muse Tickets

- Diamond Circle: 356, 40 Lei
- Golden Circle: 270, 00 Lei
- G.A. : 194, 40 Lei

Iron Maiden Tickets

- Diamond Circle: 291, 60 Lei
- Golden Circle: 226, 80 Lei
- G.A. : 172, 80 Lei

Περισσότερες πληροφορίες:
http://rockthecity.eu/

{youtube}iFEo7OYZY9M{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured