Δελτίο Τύπου

 

Modulation 

by Modular Expansion & Vault88: 

Ø [PHASE] / Token records

Emex Live / Powered by Korg

George Apergis

Cirkle

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, μετά τα μεσάνυχτα 

είσοδος 10 ευρώ (πρoπώληση 8 ευρώ)

Τα Modulation Events, μια συνεργασία της Modular Expansion Records με την Vault88, παρουσιάζουν τον Βρετανό Ø [PHASE], γνωστό απο τις κυκλοφορίες του στις Token records, Lost/Cosmic records του Steve Bicknell, Ingoma του Ben Sims και Surface. 

Μεγάλη επιτυχία έκανε με το ‘Binary Opposition’ και τα remixes από Robert Hood, Peter Van Hoesen και Mark Broom, καθώς και με το πρώτο του album ‘Frames of Reference’. Η υποστήριξη του απο τους Marcel Dettmann και Ben Klock τον οδήγησαν στο Berghain και το Boiler Room του Βερολίνου και σε μεγαλα events σε όλη την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. 

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν οι EMEX, δηλαδή οι George Apergis και Alex Retsis ιδιοκτήτες της Modular Expansion Records. 

Ο George Apergis εχει μια καταξιωμένη πορεία 20 ετών στο χώρο του Techno στην Ελλάδα και το εξωτερικο. Ο Alex Retsis εχει διακρίσεις στο χώρο του sound design & της πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής. To νέο techno project των δύο παραγωγών, βασίζεται αποκλειστικά σε αναλογικά synthesizers της KORG και υποστηρίζεται επίσημα, από την Ιαπωνική εταιρία και το Bon Studio. Μαζί τους σε DJ sets ο Cirkle και ο George Apergis.

six d.o.g.s 

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

{youtube}JryvtjqpNMQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured