Η ιστορική techno-punk μπάντα από το Βερολίνο ξανάρχεται στη χώρα μας αυτές τις μέρες, με τον Scheng Fou και τον Rizio να έχουν ανακοινώσει στην επίσημη σελίδα τους ούτε μία, ούτε δύο, μα 4 συνολικά εμφανίσεις στην Ελλάδα.

Η μίνι ελληνική τουρνέ των Guts Pie Earshot ξεκινά την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου από τη Θεσσαλονίκη, όπου θα εμφανιστούν στο Στέκι στο Βιολογικό. Η συναυλία ξεκινά στις 22.00, ενώ το support θα παρέχουν οι Fuku Cosmonaut (θα ακολουθήσει και after set από τους ColdWave).

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου το γκρουπ θα βρεθεί στην Πάτρα, όπου θα εμφανιστεί στην κατάληψη του Παραρτήματος (παλιό παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών). Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την ώρα έναρξης αυτής της συναυλία ή για τυχόν support εμφανίσεις.

Παρασκευή 9 Οκτώβρη, το δίδυμο θα εμφανιστεί στην Αθήνα, στο Πολυτεχνείο τελικά –και όχι στη βίλα Ζωγράφου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί– με support σχήματα τους Dead Dranks και Mitic Threesome. Ώρα έναρξης: 21.00.

Η περιοδεία τους θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου θα παίξουν στο Πάρκο Τέννις στις 22.00, με support τους ΟΤΟΜΠΡΙΤΣΙ ΜΟΤόΡΙ.

Τα έσοδα από τις συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων (αναρχικών) αγωνιστών, σε συνάφεια με την ιδεολογική τοποθέτηση του γερμανικού διδύμου.

{youtube}jN3PhYpgkZg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured