Δελτίο Τύπου

 

six d.o.g.s & Playground: 

Nastia + Sonodab 

w/ Anestie Gomez + Mar P 

 

Σάββατο 27 Ιουνίου, μετά τα μεσάνυχτα 

Sub open air club, Ορφέως 182, Βοτανικός

Eίσοδος 10 ευρώ 

 

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, το six d.o.g.s ενώνει για πρώτη φορά τις δυναμεις του με το mobile party Playground, για ένα μεγάλο open-air party στο εντυπωσιακό Sub open air club, στον Βοτανικό. Καλεσμένη η ταχύτατα ανερχόμενη Ουκρανή DJ και παραγωγός Nastia, που έκανε ντεμπούτο στην πόλη μας τον προήγουμενο Νοέμβριο στο six d.o.g.s, αλλά και ο Ισπανός DJ και παραγωγός, Sonodab. 

Η Ουκρανή Nastia, ξεκίνησε την καριέρα της πριν από περίπου μια δεκαετία. Σήμερα θεωρείται μια από της πιο γνωστές DJs της Ευρωπαικής house και techno σκηνής. Ο γεμάτος χαρακτήρα ήχος της, ένας συνδυασμός σύγχρονου techno με minimal, stripped-down ghetto funk, έχει κερδίσει πολλούς οπαδούς παγκοσμίως. Αφού δούλεψε για πέντε χρόνια για το Kazantip, ξεκίνησε το δικο της project, κάτω απο το όνομα Propaganda, «υπογράφοντας» parties, radio show και ένα label βινυλίου. Το εντυπωσιακό με την Nastia είναι πως έχει βασίσει την καριερα της αποκλειστικά στα DJ sets της, καθώς δεν είναι, ακόμα τουλάχιστον, μουσικός παραγωγός. 

Σε intro και ο outro sets αντίστοιχα, η Mar P. και ο Anestie Gomez, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του εξαιρετικού ντεμπούτου του από την six d.o.g.s records.  

{youtube}_YodPLP0jMU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured