Δελτίο Τύπου

 

Essaie Pas (CA) Live + dj sets by Lurid Music & Λora Palmer

Κυριακή 28 Ιουνίου στις 21.00

στο αίθριο του Some Bizzare

Είσοδος ελεύθερη

Οι Essaie Pas είναι ένα δίδυμο ηλεκτρονικής μουσικής από το Montreal του Καναδά. Μέλη τους είναι η Marie Davidson (synthesizers, sequencers, drum machines φωνή) και ο Pierre Geurineau (synthesizers, ηλεκτρική κιθάρα, φωνή). 

Το όνομά τους σημαίνει «Don’t Try», φράση η οποία αναγράφεται στη μνήμη του ποιητή και συγγραφέα Charles Bukowski. 

Αβίαστoς, τραχύς και διαρκώς εξελισσόμενος, ο ήχος των Essaie ενσωματώνει στοιχεία αμερικανικού noir, blues, electro, disco και industrial, όπως καταγράφεται στις έξι έως τώρα κυκλοφορίες τους, σε κασέτα ή σε βινύλιο από τα labels Temeraire, Malditos, Atelier Ciseaux και Teenage Menopause.

H Marie Davidson έχει κυκλοφορήσει δύο σόλο άλμπουμ και συμμετέχει σε σχήματα της Constellation Records όπως οι LesMomies De Palerme και οι Land of Kush καθώς και στους DKMD μαζί με τον παραγωγό ηλεκτρονικής μουσικής David Kristian.  O Pierre Geaurineau έχει γίνει γνωστός ως remixer και παραγωγός σε καλλιτέχνες όπως Dirty Beaches, Femminielli, Low Factor και Factory Floor.

Πριν και μετά την live εμφάνιση των Essaie Pas, την Κυριακή 28 Ιουνίου στο αίθριο του Some Bizzare, τη μουσική θα επιμεληθούν οι Λora Palmer και Lurid Music αντίστοιχα.

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured