Δελτίο Τύπου

 

OUTLOOK FESTIVAL - ATHENS LAUNCH PARTY 

by INNERSENSE, featuring

S P I R I T ( Metalheadz, Phantom Audio, Inneractive )

JUNIOR SP. ( Innersense, Tuna, In Da Jungle )

CRYOGENICS ( Audio Theory, Evil Audio, Omni Music )

BOYCOTT ( d2 )

BLEND MISHKIN ( Nice Up ! )

Saturday 23 May 2015 // 23:00 - 06:00

Casa Bostani // 34 Aleksandras Avenue, Pedion Areos, Athens

Entrance Fee 7euros Including Beer

Το OUTLOOK FESTIVAL είναι το μεγαλύτερο μουσικό Festival στην Ευρώπη που να πραγματεύεται κυρίως με την Bass Music & Culture, δηλαδή με ήχους που έχουν την βάση τους στις χαμηλές συχνότητες, όπως Reaggae, Dub, Dubstep, HipHop, Breaks, Drum’n’Bass, κ.α.

Λαμβάνει χώρα εδώ και 7 χρόνια στο τέλος κάθε καλοκαιριού στην Pula της Κροατίας, διαρκεί τέσσερις ημέρες και αποτελείται από διάφορες σκηνές και πλωτά party σε πλοία, με αποκορύφωμα το event που γίνεται στο εγκατελειμένο Ρωμαϊκό οχυρό.

To φετινό OUTLOOK FESTIVAL θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου και το Line Up του είναι πραγματικά εντυπωσιακό, φιλοξενώντας πάνω από 200 ! κορυφαίους καλλιτέχνες. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Jurassic 5, Pete Rock, Noisia, Roni Size & Reprazent Live, Madlib, Moodyman, Dusky, Shy FX, Jeru The Damaja, The Beatnuts, Goldie, Congo Natty, Loefah, Araabmuzik, The Bug, DJ Hype, Kode 9, d-Bridge, Bad Company, Om Unit, Norman Jay, The Upbeats, Enei, Mefjus, Rockwell, Spirit, Digital, Kromestar και πολλοί άλλοι.

More Info about Outlook Festival : http://www.outlookfestival.com/

Η INNERSENSE PRODUCTIONS παράγει Events που σχετίζονται με την κουλτούρα του μπάσου και των Breaks από το 1996 και για δεκαεννέα συνεχόμενα χρόνια, ανοίγοντας τον δρόμο για την δημιουργία της Bass Culture στην χώρα μας. 

Η INNERSENSE PRODUCTIONS σε όλα αυτά τα χρόνια έχει φιλοξενήσει πάνω από 60 διεθνείς καλλιτέχνες, τους περισσότερους για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πλαισιωμένους από πληθώρα Ελλήνων καλλιτεχνών και θεωρείται η πιο επίμονη και αξιόπιστη ομάδα διοργάνωσης Events του συγκεκριμένου χώρου και μία από τις πιο έμπειρες και αξιόπιστες γενικότερα.

Follow INNERSENSE on Facebook : https://www.facebook.com/we.are.INNERSENSE

Ως επίσημος συνεργάτης του OUTLOOK FESTIVAL στην Ελλάδα, η INNERSENSE PRODUCTIONS παρουσιάζει το OUTLOOK FESTIVAL – ATHENS LAUNCH PARTY, το Σάββατο 23 Μαϊου, στο Casa Bostani ( Λεωφόρος Αλεξάνδρας 34, Πεδίον Άρεως ).

Headliner θα είναι ο Βρετανός ζωντανός θρύλος της Drum’n’Bass SPIRIT, πλαισιωμένος από τους Έλληνες εκπροσώπους του Bass ήχου Junior SP. // Cryogenics // Boycott και Blend Mishkin.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 23:00 και η είσοδος θα κοστίζει 7 ευρώ με μπύρα.

Facebook Event Page : https://www.facebook.com/events/1440103202970406/

O SPIRIT είναι αναμφίβολα ένας από τους ακροφωνιαίους λίθους του Drum’n’Bass. Από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 μέχρι και σήμερα, έχει προσφέρει πληθώρα κλασσικών κομματιών που καθόριζαν τον ήχο σε κάθε εποχή.

Βασικό στέλεχος της Metalheadz του Goldie, αλλά και με παραγωγές σχεδόν σε όλες τις κορυφαίες Drum’n’Bass δισκογραφικές στον κόσμο, ένας παραγωγός «θρύλος» του οποίου τα κομμάτια βρίσκονται μόνιμα στα Sets των κορυφαίων Drum’n’Bass DJ’s, όπως των Goldie, LTJ Bukem, Andy C και πολλών άλλων.

Αυτή θα είναι και η πρώτη επίσκεψη του SPIRIT στην Ελλάδα.

More Info On Spirit : https://www.facebook.com/inneractivespirit  

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured