Δελτίο Τύπου

 

Σάββατο 16 Mαίου

SUB - Open Air Club 

 

Line Up

Recondite Live

(Innervisions, Life and Death/Berlin)

Monoloc (Innervisions, Life and Death / Berlin)

Ison/Actor One (NON/Noir Music, Thessaloniki)

Jojo (Nuestra Musica, ΣYMΠOSIVM/ Athens)

Acido (Refill, Athens) 

————————————————————

Το έκτο Pre-reworks event είναι γεγονός! Για μια ακόμη χρονιά υπόσχεται να μας δώσει μια πρόγευση του πολλά υποσχόμενου Reworks, που θα πραγματοποιηθεί τον επερχόμενο Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη. Το warm-up event, θα πραγματοποιηθεί την Σάββατο 16 Μαίου στην Aθήνα, με ένα εξαιρετικό line up από σημαντικούς καλλιτέχνες .

Στο Pre-Reworks event κάθε χρόνο παρακολουθούμε ζωντανές εμφανίσεις και DJ sets καλλιτεχνών που κέρδισαν το χειροκρότημα στο Reworks Festival περασμένων ετών, μαζί με νέες προσθήκες από καλλιτέχνες που είτε θα μας απασχολήσουν στο μέλλον είτε έχουν επηρεάσει την εξέλιξη της ηλεκτρονικής μουσικής. Μετά από Pre-reworks events τα προηγούμενα χρόνια στο Bios, Sixx, Playground και με παρουσιάσεις καλλιτεχνών όπως The Stereo Mcs, Theo Parrish, Tale of Us, Dj Tennis, Pan-Pot, Agoria, Francesco Tristano κ.α στο φετινό line up έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε 3 εξαίρετους καλλιτέχνες οι οποίοι θα βρεθούν στην σκηνή του Sub Club φέρνοντας το μοναδικό τους ήχο στην Αθήνα μαζί με 2 καλλιτέχνες της πόλης.

Το no.1 Live Act της χρονιάς σύμφωνα με το Resident Advisor, Recondite επιστρέφει στην Αθήνα και θα παρουσιάσει τον χαρακτηριστικό ήχο του, πού έχει αγαπηθεί και ξεχωρίσει, με φρέσκια ακόμη την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ το οποίο κυκλοφόρησε στην Innervisions αλλά και των singles του στην Life and Death. Ενα πραγματικό highlight για οποιονδήποτε βρεθεί στο Pre-reworks και χωρίς αμφιβολία από τα πιο επίκαιρα ονόματα αυτή τη στιγμή. 

Κοντά μας θα είναι ακόμη ένα καλλιτέχνης και αυτός προερχόμενος από τις δισκογραφικές Innervisions και Life and Death. Πρόκειται για τον Monoloc o οποίος δουλεύοντας σκληρά την τελευταία πενταετία έχει κυκλοφορήσει πολύ αξιόλογες δουλειές σε δισκογραφικές όπως CLR, Soma και Synewave. 

Ο Ison από την Θεσσαλονίκη δε θα μπορούσε να λείπει πλέον στο καθιερωμένο του set το οποίο έχει γίνει θεσμός στα Pre-reworks events. Στην καλύτερη περίοδο του και με τους Actor One ενεργούς όσο ποτέ υπόσχεται ακόμη μια δυναμική εμφάνιση. Κοντά μας θα είναι και ο Jojo ένας από τους πιο απασχολημένους Djs στην Αθήνα αυτή την περίοδο που με τα σετ του τον χειμώνα στο NID να έχουν χαρακτηρίσει τον ήχο της πόλης, ενώ τον επίλογο της βραδιάς αναλαμβάνει ο Acido και με εκείνον θα μας βρεί το πρωινό της Κυριακής :) 

 

Εισιτήρια : 13e at the door / 10 presale

Reservations: 120 / 6 persons

 

Οι πόρτες ανοίγουν: 00:00

Χώρος: SUB - Open Air Club , 182,orfeos str. Votanikos.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured