Δελτίο Τύπου

 
 
Το Hellfest 2015 της Γαλλίας προέβη σε ριζοσπαστικές κινήσεις, ανακοινώνοντας την πλειονότητα του φετινού line-up ήδη από τα μέσα Νοεμβρίου, με σημαντικά ονόματα από όλο το φάσμα του εμπορικού αλλά και σκληρού ήχου να καλύπτουν κάθε πιθανή προτίμηση. 
 
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και θα απολαύσει το καλοκαίρι καλλιτέχνες της κλάσης των Faith No More, Marilyn Manson, Motörhead και Alice Cooper, αλλά και της τάξης των περιβόητων Body Count, Satyricon, In Flames και Killing Joke.
 
Το line-up περιλαμβάνει (συνολικά) 159 ονόματα, ενώ τα εισιτήρια τριημέρου έχουν ήδη γίνει sold-out από τα μέσα Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια διατέθηκε ένας περιορισμένος αριθμός αντίστοιχων μονοήμερων, τα οποία και εξαντλήθηκαν ταχύτατα, κατά την περίοδο της πλήρους ολοκλήρωσης του line-up. Το φεστιβάλ ανοίγει λοιπόν τις πύλες του σε ολοένα και περισσότερο κόσμο, με τη δημοτικότητά του να αυξάνεται σταδιακά, σε σημείο που πλέον στέκεται ανάμεσα στα πλέον περιζήτητα metal events της Ευρώπης.
 
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου και θα λάβει χώρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πόλη της Clisson. Τα ονόματα θα στεγαστούν σε 6 συνολικά σκηνές, ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το campsite, τα μεταφορικά μέσα, αλλά και τυχόν διαμονή στη Nantes –για όσους δεν επιθυμούν να κατασκηνώσουν στον αντίστοιχο χώρο του φεστιβάλ– μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα (http://www.hellfest.fr)
 
{youtube}U8b88US-6ts{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured