Δελτίο Τύπου

 
Στο Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι) θα διεξαχθεί τελικά η συναυλία των Monster Magnet την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και όχι στο Περιστύλιο του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας. 
 
Την συναυλία θα ανοίξουν οι Half Gramme of Soma και οι Solarmonkeys στην Αθήνα και οι SiXforNine στο Fix Factory of Sound στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου.
 
Οι Half Gramme of Soma, μετρώντας τέσσερα  χρόνια στη μουσική σκηνή της χώρας, έχουν  ήδη προκαλέσει αίσθηση στο ελληνικό κοινό με τον τρόπο που συνδυάζουν την heavy rock με τις υπόλοιπες επιρροές τους, ενώ ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο ομότιτλο album τους και το ποιο «φρέσκο» EP Marche Au Noir.
 
Οι Solarmonkeys επηρεασμένοι από τη μουσική σκηνή του Seattle, χαρακτηρίζουν τη μουσική τους “riff base rock ‘n’ roll” και τραγούδια από τον πρώτο τους και αυτοχρηματοδοτούμενο δίσκο, Payblack έχουν ήδη ακουστεί σε πολλές συναυλίες ανά την Ελλάδα.
 
Στη Θεσσαλονίκη, τη συναυλία των Monster Magnet θα ανοίξουν οι SixforNine. Η prog-rock μπάντα που έχει ήδη μοιραστεί τη σκηνή με τους Spiritual Beggars, Fates Warning, Jamiroquai και Nightstalker υπόσχεται μία εμφάνιση που θα προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος για την εμφάνιση των πρωτοπόρων της stoner rock, Monster Magnet.
 

{youtube}dscfeQOMuGw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured