Δελτίο Τύπου

Το EJEKT Festival και το SMILE γιορτάζουν τις πρώτες ώρες του 2015 με το μεγαλύτερο event της χώρας! 
 
Στα δύο ειδικά διαμορφωμένα stages (Show Me Love και Insomnia) στο Κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής (Συγγρού 103-105) έντεκα κορυφαίοι DJs από την διεθνή και εγχώρια σκηνή θα μας παρουσιάσουν τα special Ν.Υ.Ε. sets τους που θα καλύψουν όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής!
 
Ο μάγος Luca Bacchetti που πέρασε όλο το 2014 στις κορυφές του top-10 τουBeatport και εμφανίζεται στα κορυφαία clubs του πλανήτη (Fabric, London – DC10,Ibiza - Panorama, Berlin – Womb, Tokyo, κλπ) και ο ανερχόμενος ΒερολινέζοςSante θα εμφανιστούν στo INSOMNIA stage μαζί τους δικούς μας Cj jeff & Mihalis Safras, Gus&Bonso και Roni Iron!  
 
Στο SHOW ME LOVE stage o Johnny Gerontakis (η ψυχή των εξαιρετικά επιτυχημένων SHOW ME LOVE events) υποδέχεται τους Agent Greg,  Kid Angelo,Zenn, Second Sense!
 
To πάρτυ θα αρχίσει με την αλλαγή της χρονιάς και θα κρατήσει ως τις πρωϊνές ώρες της πρώτης μέρας του νέου χρόνου, με special dance shows και πολλές εκπλήξεις.
 
Το line-up για τα δύο stages είναι:
 
SHOW ME LOVE stage 
 
Johnny Gerontakis
Agent Greg
Kid Angelo
Zenn
Futurekeys 
 
INSOMNIA Stage
 
Luca Bacchetti 
Sante 
Cj jeff & Mihalis Safras 
Gus&Bonso 
Roni Iron 
 
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του N.Y.E. ATHENS 2015 θα ανακοινωθούν σύντομα.
 
Εισιτήρια
 
Προπώληση: 20 Ευρώ
 
Εισιτήρια πωλούνται στα www.ticketarena.gr , www.viva.gr και τα συνεργαζόμενα καταστημάτα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload.
 
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
 
Ταμείο: 25 Ευρώ 
 
Έναρξη προσέλευσης: 00.30

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured