Δελτίο Τύπου

<-Κακόφημος θορυβοποιός-Ρακοσυλλέκτης ράππερ-Αυτοσχέδια όργανα και Λαρυγγισμοί = i'd m thfft able για μια συναυλία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη-παράλληλα για πρώτη φορά ο Κωσταντής Μιχαήλ παρουσιάζει live το σόλο πρότζεκτ του “KOSTADIS”.->
 
 
i'd m thfft able
Ο i'd m thfft able, κατά κόσμον Scot Spear, είναι ένας φουτουριστικός ρακοσυλλέκτης-ράππερ από το Portland, Maine. Εργαζόμενος στο εκκεντρικό δισκοπωλείο Strange Maine (http://www.kraag.org/strange) τα τελευταία χρόνια, ο i'd m thfft able αποτελεί ένα σπάνιο αμάλγαμα musique concrete, sound art και improv αισθητικής. Οι ζωντανές εμφανίσεις του είναι απρόβλεπτες και μοναδικές, καθώς ο ίδιος αναδεικνύει ασυνήθιστες μορφές έκφρασης όπως τραυλίσματα, κεκεδίσματα και λοιπές εκφάνσεις γλωσολαλιάς σε ατόφια εργαλεία σύνθεσης. 
 
Την πρώτη φορά που είδα τον i'd - έναν τεράστιο, τριχωτό και μουσάτο τύπο - να παίζει με
το πολύ παράξενο “box-ο-things” ήταν σαν να ήρθε από το πουθενά, τελείως πειραγμένος, καθήλωσε υπνωτισμένο το κοινό του! Πλέον τον έχω δει αρκετές φορές Live και έχοντας παίξει μαζί του ο ίδιος μπορώ να πω ότι δεν ήρθε από το πουθενά. (Al Margolis, Pogus) 
 
Με μεγάλη δισκογραφία (CDr, κασέτες, LP, βιβλία και DVD) σε label όπως: RRR, White Tapes, Chocolate Monk, Don’t Trust The Ruin, ORL (http://www.orila.net/orl16) αλλά και την δική του Mang-Disc, ο i'd m thfft able κατασκευάζει ένα διαχρονικό σύμπαν ολότελα δικό του, στην δική του χώρα, το Kraagistan (https://www.youtube.com/watch?v=5UGpwRLFRo8).
 
Ο πιο κακόφημος θορυβοποιός (και σεβαστός υπάλληλος στο δισκάδικο Strange Maine) του Portland, Maine. O i'd m thfft able έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη κωμικο-θορυβική παρουσία! (Guy Montag)
 
Links:
 
KOSTADIS
O Κωσταντής Μιχαήλ (KOSTADIS) έζησε την παιδική του ηλικία στα Άσπρα Σπίτια και τώρα ζει στην Αθήνα. Είναι αυτοδίδακτος πολυοργανίστας με βασικό όργανο την κιθάρα. Ενεργό μέλος των Lost Bodies, Wham Jah, Ta Kavouria Tis Frikis, έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς και σχήματα όπως: In Trance 95, Masine LIke Koma, Duke Abduction. Τον τελευταίο χρόνο ασχολείται με το κινηματογραφικό project “Two Thousand Places” και ετοιμάζει τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο ως KOSTADIS.
 
Δείτε το βίντεο για την πρώτη σολο εμφάνιση:
 
Links:
 
• Πριν την συναυλία θα γίνει προβολή επιλεγμένου βίντεο υλικού του i'd m thfft able στο υπόγειο του Space Under. 
• Στο τέλος της συναυλίας θα γίνει κλήρωση για τη μια και μοναδική έκδοση 10’’ βινυλίου "i'd m thfft able (ft. Snoop Cat) - Don't Cha" (Με την είσοδο εξασφαλίζετε και την συμμετοχή σας στην κλήρωση).
 
Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου
 
i'd m thfft able Live, Screenings + KOSTADIS Live @ Space Under: 
Νοταρά 49, Αθήνα T: 210 8819752 (Maps: https://goo.gl/maps/aX5hS)

Ώρα έναρξης 20:00, Eίσοδος: 4Eυρώ 

20.00 - 20.45 i'd m thfft able screenings
21.00 - 22.45 KOSTADIS live
22.00 - 23.00 i'd m thfft able live
 
Σάββατο 6 Δεκεμβρίου
 
i'd m thfft able Live + Mamaluma Live @ Πρώτος όροφος: 
Ολυμπίου Διαμαντή 20, Θεσσαλονίκη T: 2310 522587
‘Ωρα έναρξης 21:00, Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά
 
ORL Records & Paraphernalia
 

{youtube}vbdluFwYo_w{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured