Δελτίο Τύπου

Το Hellfest 2015 αποφασίζει να δράσει ριζοσπαστικά, ανακοινώνοντας από τα μέσα Νοεμβρίου τη πλειονότητα των ονομάτων που θα φιλοξενήσει η επερχόμενη έκδοση του μεγαλύτερου festival της Γαλλίας.
 
 
Ανάμεσα στις δημοφιλέστερες επιλογές, οι Slipknot, Scorpions και Faith No More πρόκειται να ηγηθούν ως headliners της κάθε ημέρας με καλλιτέχνες της τάξης των Judas Priest, ZZ Top, Motorhead και Alice Cooper να ακολουθούν. Παράλληλα, ο ακραίος ήχος εκπροσωπείται επ' άξια από τους Satyricon, Mayhem, Lamb of God και Meshuggah μεταξύ άλλων, ενώ δεν λείπουν εκπλήξεις του τύπου Craft, Mutiilation, αλλά και οι Body Count του "πολύ" Ice-T. 
 
Η ανακοίνωση περιλαμβάνει 128 ονόματα και αναμένονται ακόμη περισσότερα από 30 που θα στεγαστούν στις 6 συνολικά σκηνές του festival. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του διαστήματος 19/06/14 και 21/06/14 και θα λάβει χώρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη πόλη της Clisson. Τα εισιτήρια κοστίζουν 190 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου των fees) και μπορείτε να τα προμηθευτείτε μέσω Digitick, ή πολύ απλά επισκεπτόμενοι την επίσημη σελίδα του Hellfest (http://www.hellfest.fr).
 
Στην επίσημη ιστοσελίδα θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με το campsite, μεταφορικά μέσα, αλλά και διανομή στη πόλη της Nantes για όσους δεν επιθυμούν να κατασκηνώσουν στον αντίστοιχο χώρο του festival.
 

{youtube}pmE_l_dN9UM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured