Αναστασία Τουρούτογλου

Στο Glastonbury δεν πας μόνο για να ακούσεις μουσική. Πας γιατί είναι το πιο πολυσυζητημένο φεστιβάλ στην Ευρώπη, πας για να κυλιστείς στις λάσπες, να φορέσεις τις καινούργιες σου Hunter γαλότσες και για να δεις από κοντά την Kate Moss, την Alexa Chung και την Cara Delevingne. Είναι λοιπόν λογικό για αρκετό κόσμο να μην έχει και τόση σημασία ποιοι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στην σκηνή την ώρα που θα συμβαίνουν όλα τα παραπάνω.
 
Έτσι - όπως προστάζει πλέον η παράδοση - τα εισιτήρια του Glastonbury θα είναι διαθέσιμα από αυτή την Κυριακή (5 Οκτωβρίου) πριν ακόμα ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα των συγκροτημάτων που θα παίξουν του χρόνου headliners στο φεστβάλ. Και όσοι θέλουν να τα προμηθευτούν πρέπει πρώτα να περάσουν από μια συγκεκριμένη διαδικασία συμπληρώνοντας μια φόρμα αίτησης πριν προχωρήσουν σε αγορά.
 
Παρόλα αυτά, για να μην πάρουμε και τελείως γουρούνι στο σακί, τα γραφεία στοιχημάτων έχουν πάρει ήδη φωτιά και δίνουν ως πιο πιθανά ονόματα για να κλείσουν τις τρεις μέρες του φεστιβάλ τους Fleetwood Mac, τους AC/DC και τους Muse, αντίστοχα. 
 
Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τα ποσοστά των στοιχημάτων σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας ή ενδιαφέρεστε για ένα ταξίδι μέχρι την Αγγλία.
 
Fleetwood Mac (4/1)
AC/DC (5/1)
Muse (5/1)
Kate Bush (8/1)
Oasis (8/1)
Coldplay (10/1)
Noel Gallagher's High Flying Birds (10/1)
Radiohead (10/1)
The Stone Roses (10/1) 
U2 (10/10
Elton John (12/1)
Foo Fighters (12/1)
Iron Maiden (12/1)
Prince (12/1)
Daft Punk (16/1)
Elbow (16/1)
The Libertines (16/1)
Arctic Monkeys (20/1)
David Bowie (20/1)
Linkin Park (20/1)
Red Hot Chili Peppers (20/1)
Adele (25/1)
Robert Plant (25/1)
 

{youtube}ZmPcC3WMZUQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured