Δελτίο Τύπου

2cellos_1358335482

Η συναυλία των 2Cellos κατάφερε να γίνει το απόλυτο "talk of the town” και τα εισιτήρια εξαντλούνται με γοργούς ρυθμούς -ήδη μέσα σε σύντομο διάστημα τελείωσαν εκείνα των 18 και 22 ευρώ και όλα των καθήμενων, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν πια απομείνει μόνο εκείνα των 25 ευρώ (γενική είσοδος για ορθίους).
 
Οι δύο Κροάτες που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το πιο εκστατικό πάντρεμα της κλασικής μουσικής με τη ροκ, φαίνεται να έχουν προκαλέσει πανικό με τον ερχομό τους! Η βραδιά αναμένεται λοιπόν μοναδική, με πολλή μουσική, visuals και τεράστιες led οθόνες, σε μια παραγωγή που φέρει την υπογραφή του Gazarte. Τέλος η μουσική γιορτή θα ολοκληρωθεί με ένα μοναδικό  after show Party  με DJ set από τους παραγωγούς του Pepper 96.6 στην ταράτσα του Gazarte. 
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη διοργάνωση, προς διευκόλυνση  του κοινού κατά την προσέλευσή του στην Τεχνόπολη θα πραγματοποιηθεί  διαχωρισμός των εισόδων προσέλευσης καθήμενων (είσοδος από οδό Περσεφόνης) και ορθίων (είσοδος από οδό Ιάκχοτ), ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν τελικά στις 7.00 αντί στις 8.00.
 
Τέλος, λόγω της προσθήκης support (Minor Project και Nouveau Sextet θα παίξουν μεταξύ 20.30 και 21.15), οι 2 Cellos αναμένονται στη σκηνή στις 21.30, για ένα πρόγραμμα διάρκειας 2 ωρών. 
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured