Δελτίο Τύπου

deatheaven890

Οι Deafheaven έφτιαξαν τον καλύτερο δίσκο της χρονιάς που μας πέρασε όπως ακριβώς το έκαναν και οι Swans με το “The Seer”, ισχυρίζονται τα διεθνή μουσικά μέσα για το “Sunbather”, λέγοντας πως η μουσική τους αγγίζει το συναίσθημα με τον ίδιο τρόπο που το κάνει η μουσική των Sigur Ros, των Mogwai (τους οποίους οι Deafheaven έχουν διασκευάσει) ή των Godspeed You! Black Emperor. Λόγια θυμού και απογοήτευσης μπλέκονται με τον ρομαντισμό και την λαγνεία από μία μπάντα που ξέρει το punk και το hardcore τόσο, όσο και το metal, ενώ παίζει στα δάχτυλα τους Cure και τους Smiths.

“Θυμηθείτε της εκστατική στιγμή των Fuck Buttons στο τέλος του “Sweet Love for Planet Earth”, βάλτε το σε λούπα, ζητήστε από τους Explosion in the Sky να παίξουν συνοδευτική μουσική και έχετε τον ήχο των Deafheaven”, γράφει το Pitchfork.

Η πρωτοτυπία με την οποία οι Deafheaven «μίξαραν» το punk και το metal με το post rock και το shoegaze είναι που έφερε τους καλιφορνέζους στην πρώτη γραμμή της μουσικής επικαιρότητας με μια παγκόσμια περιοδεία που ενώνει τις φυλές της ροκ και της οποίας σταθμός είναι και η Αθήνα, την Τετάρτη 28 Μαΐου, στο Gagarin 205!

Τιμή εισιτηρίου: 23 ευρώ (ταμείο), 20 ευρώ (προπώληση)

Σημεία προπώλησης:  Public, Ticket House, Παπασωτηρίου, Seven Spots και τηλεφωνικά στο 11876

Online sales: www.public.gr   www.viva.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured