Δελτίο Τύπου

2014-04-05-Klangstabil-01

Οι Klangstabil είναι ένα ηλεκτρονικό ντουέτο από τη Γερμανία που αποτελείται από τον Maurizio Blanco και τον Boris May. Ξεκίνησαν το 1994 και αν και στο ενδιάμεσο είχαν αρκετές κυκλοφορίες ήταν το άλμπουμ Taking Nothing Seriously του 2004 που τους έκανε υπολογίσιμη δύναμη στην ηλεκτρονική μουσική. Κομμάτια σαν το You May Start, Gloomy Day, Kill All Lifeforms και Push Yourself άρχισαν να ακούγονται στα αντίστοιχα clubs της Ευρώπης και σύντομα το πολύ ιδιαίτερο ύφος τους με τους industrial / electro ήχους και τα spoken word φωνητικά τους έφερε στο προσκήνιο της σκηνής.

Τέσσερα χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το Math and Emotions που τους βοήθησε να κάνουν ένα βήμα παραπέρα με κομμάτια σαν το Math and Emotion - The Square Roots Of One και το Twisted Words. Οι Klangstabil είχαν πλέον φτάσει να παίζουν headliners στα σημαντικότερα φεστιβάλ του είδους και να έχουν χιλιάδες οπαδούς ανά το κόσμο. Ακολουθεί μετά από δύο χρόνια η επανέκδοση του παλιότερου single Vertraut και το 2013 είναι η χρονιά του Shadowboy, του τελευταίου μέχρι σήμερα άλμπουμ τους και μια από τις πιο φιλόδοξες και ανατρεπτικές κυκλοφορίες τους!

Στις 10 Μαίου οι Klangstabil θα ανέβουν στη σκηνή του Death Disco σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους για να μας αποδείξουν γιατί θεωρούνται ένα από τα κορυφαία σχήματα της electro / noise / industrial / idm μουσικής και ένα από τα πιο δυνατά live acts της σκηνής!

Μαζί τους οι Last Days Of S.E.X. του πολυπράγμονα Μάνου Χρυσοβέργη και το παιδί του Death Disco DSTRB (κατά κόσμον Δημήτρης Στράμπης) που θα αφήσει τα καθήκοντά του στη μπάρα για να μεταφερθεί στη σκηνή του Death Disco!

Εισιτήρια προπωλούνται στο Death Disco κάθε Παρασκευή και Σάββατο τις ώρες λειτουργίας του club προς 12€. Ίδια τιμή εισιτηρίου θα υπάρχει και την ημέρα της συναυλίας.

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων προπωλείται στην ticketarena.gr στη προνομιακή τιμή των 9€ + booking fee.

DEATHDISCO

Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή

ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ / ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured