Δελτίο Τύπου

evidencela

Στις 19 Ιανουαρίου, στη σκηνή του ΚΥΤΤΑΡΟ Live, εμφανίζονται οι: Evidence & Alchemist, Madchild & DJ Revolution, Termanology, Reks & DJ Deadeye. Το δίδυμο Evidence & Alchemist: ο πρώτος αποτελεί μέρος του θρυλικού συγκροτήματος ''Dilated Peoples'', και ο Alchemist, official DJ του Eminem και μέλος της Shady Records, ευθύνεται για τις παραγωγές παγκοσμίως γνωστών hits. Οι Step Brothers, όπως λέγονται, ''ξαναχτυπούν'' μετά το release του ''Step Masters'', και αναμένεται να ''ταρακουνήσουν'' το κοινό μετά τις παλαιότερες επιτυχημένες solo εμφανίσεις τους.

Οι Madchild & DJ Revolution: Ο Καναδός ράπερ, μέλος του συγκροτήματος Swollen Members και κάτοχος τεσσάρων βραβείων Juno, και o DJ Revolution, ένας από τους πιο γνωστούς και αξιόλογους turntablism DJs στον κόσμο, θα μας εκπλήξουν με τις ικανότητες τους, προσφέροντας ένα show που θα μας μείνει αξέχαστο!

Tέλος, οι Termanology, Reks & DJ Deadeye είναι καλλιτέχνες υπεύθυνοι για την κυκλοφορία κομματιών με απήχηση που μεταφράζεται σε εκατομμύρια views στο youtube καθώς και δίσκους, με πολύχρονη πορεία στο χώρο του hip hop, αλλά και με πολύ φρέσκο υλικό και χαρακτήρα που δικαιολογεί την τόση μεγάλη απήχηση τους τόσο στο αμερικανικό, όσο και στο ευρωπαϊκό και ακόμη πιο συγκεκριμένα στο ελληνικό κοινό!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured