Δελτίο Τύπου

drumsofdeath

O Drums of Death είναι η εκκεντρική alter-ego περσόνα του Colin Bailey. 

Ο διαβόητος voodoo-faced ηλεκτρονικός μυστικιστής, όπως έχει χαρακτηριστεί και τον οποίο απολαύσαμε τελευταία φορά στο Plisskën Festival του 2012, φημισμένος για τα απίστευτα, γεμάτα ενέργεια shows του επανέρχεται στο ΤΩΡΑ Κ44 για ένα απογειωτικό σετ που θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Γνωστός για την δουλειά του με την Peaches και τα remix του σε Hot Chip και Franz Ferdinand καθώς και απο το κορυφαίο ντεμπούτο του 2010, Generation Hexed (LP), το τελευταίο δισκογραφικό του ατόπημα αποτελείται από το εξαιρετικό Blue Waves (EP) που κυκλοφόρησε πέρυσι σφραγίζοντας την σειρά EP’s του Waves Trilogy (Civil Music, 2012) και αποτίει φόρο τιμής στην house και techno των early 90’s. Πρίν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και η καταπληκτική του συνεργασία με την Azaelia Banks στο κομμάτι του με τίτλο “Fierce”. 

Συμμετέχοντας σε hardcore, metal και punk rock μπάντες κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας, τα σετ του D.o.D. είναι αντιπροσωπευτικά των επιρροών του καθώς “ήθελε να εισάγει αυτή τη κουλτούρα στην dance μουσική” όπως ο ίδιος έχει δηλώσει παράγωντας έτσι “dance floor killers” μέσω drum machines, samplers και pads βασισμένα στην αλάνθαστη συνταγή του 808 oldschool ήχου σε συνδυασμό με την 90’s techno rave.

.Message (GR)

Οι .Μessage είναι ένα live ηλεκτρονικό project που αποτελείται από τον Στράτο Μπιχάκη και τον Μάριο Νάρρη (Bonebrokk). Μετά από πολλές live εμφανίσεις τους παρουσιάζοντας το bass, techno υβρίδιό τους, αφιερώθηκαν στη σύνθεση καινούριων κομματιών. 


Ως αποτέλεσμα, το νέο τους set είναι προσανατολισμένο σε πιο χορευτικές φόρμες, όπου τον σκελετό των beat πλαισιώνουν οργανικά synth. 
Έχουν κυκλοφορήσει το double a side α/Θ από την Sonic Playground (GR) και το single Murky Pash από την Bad Panda (IT).

Lilis Bros (GR)

Παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα από την sexy soulful disco house της Νέας Υόρκης μέχρι τις σκοτεινές και striped down house παραγωγές του Λονδίνου, το δραστήριο dj δίδυμο των Lilis Bros βρίσκεται πίσω από μια σειρά επιτυχημένων εγχειρημάτων όπως τα Disco Pogo και Hats off parties, καθώς και της ανεξάρτητης δισκογραφικής Just Gazing Records. Επίσης, έχουν επιμεληθεί την τριπλή συλλογή City Campers για λογαριασμό της Sound Of Everything, και έχουν δουλέψει σε remixes των Monsieur Minimal , Sillyboy and Pop Eye.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured