Δελτίο Τύπου

NG73496

Λάβαμε απο το γραφείο τύπου του Half Note την κάτωθι ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε το κοινό και τα M.M.E. ότι οι προγραμματισμένες εμφανίσεις των Lucky Peterson  Band feat. Tamara Peterson, από Κυριακή 1/12 έως και την Τετάρτη 4/12, δυστυχώς ακυρώνονται.

Λίγες μόλις ώρες πριν την άφιξη του γκρουπ στην Ελλάδα, οι εκπρόσωποι του καλλιτέχνη ισχυρίστηκαν πως ακυρώθηκε μια συναυλία τους σε άλλη ευρωπαϊκή πόλη, βάσει της οποίας είχαν σχεδιάσει το ευρωπαϊκό τους tour, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας, γεγονός που καθιστά τις εμφανίσεις τους στην πόλη μας ασύμφορες, οπότε και επιλέγουν να μην τις πραγματοποιήσουν!

Αγνοώντας τα έξοδα που έχουν πραγματοποιηθεί από το χώρο για την οργάνωση και προώθηση των συγκεκριμένων παραστάσεων, που έχουν ανακοινωθεί από την αρχή της φετινής σεζόν και των οποίων η προπώληση ήταν άλλωστε εξαιρετική (οι 2 πρώτες μέρες ήταν ήδη sold-out), ο καλλιτέχνης και οι εκπρόσωποί του επιλέγουν να αθετήσουν το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει και να εκθέσουν εαυτούς αλλά και το Half Note στο κοινό του, επιδεικνύοντας μια συμπεριφορά καθόλα αντιεπαγγελματική και πρωτοφανή: Στα 30 χρόνια λειτουργίας του χώρου, ποτέ ξανά δεν έχει ακυρωθεί ή αναβληθεί εμφάνιση ξένου καλλιτέχνη, παρά μόνο σε περιπτώσεις σοβαρής ασθένειας ή άλλου εξίσου σοβαρού λόγου (έκτακτες καιρικές συνθήκες κλπ.).

Ως εκ τούτου, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ανακοινώσουμε την ακύρωση των εν λόγω συναυλιών, ζητώντας εκ των προτέρων συγγνώμη από το κοινό μας για την όποια ταλαιπωρία και ευχαριστώντας το για την κατανόηση. Όσοι έχετε προμηθευτεί ήδη τα εισιτήριά σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στα σημεία προπώλησης για την επιστροφή των χρημάτων σας.

Παρακαλούμε όπως δημοσιεύσατε άμεσα την ανακοίνωση.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας στην προσπάθειά μας να ενημερώσουμε άμεσα και αποτελεσματικά το κοινό, να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured