Δελτίο Τύπου

SUMA_promo_2012_-_2

Η Smoke The Fuzz Gigs παρουσιάζει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τους Σουηδούς SUMA για ένα doom/sludge «σουαρέ» για τους λάτρεις του βάλτου και όχι μόνο. Μαζί τους οι δικοί μας  Sadhus (The Smokin Community) και Gomgoma.

Οι SUMA σχηματίστηκαν το 2001 και μας έρχονται από το Malmö της Σουηδίας για να συνεχίσουν αυτό που κάνουν την τελευταία δεκαετία: να εξαπλώνουν τη «μάστιγα» του στιβαρού, noise-ridden, παραισθησιογόνου doom metal στον κόσμο και να παρασύρουν ορδές ανθρώπων στο κρησφύγετό τους με τη συγκλονιστικά βαριά και δίχως επιστροφή δίνη των live εμφανίσεών τους αλλά και της στουντιακής δουλειάς τους.

Aυτό το διάστημα δουλεύουν υλικό για το τέταρτο άλμπουμ τους, "The Order of Things". Το άλμπουμ αποτελεί την εξέλιξη των προηγούμενων άλμπουμ-κολοσσών "Let the Churches Burn" και "Ashes" και θα ηχογραφηθεί στα τέλη του 2013.

Με ακλόνητη DIY πίστη, οι SUMA κυκλοφορούν το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής τους μέσα από το δικό τους label και περιπλανιούνται στους δρόμους της Ευρώπης όλα αυτά τα χρόνια κάνοντας οι ίδιοι το management και τα bookings τους.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 20:00

Είσοδος 12 €

Προπώληση: Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74), No Remorse Records (Γαμβέττα 4), Bowel of Noise (Τζωρζ 4), Sirens Records (Νικηταρά 14),Reload Stores (Πανεπιστημίου 54)]
15 € στο ταμείο

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured