Δελτίο Τύπου

ben_ufo

Ο Ben UFO είναι ένας από τους καλύτερους djs αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Δεν το λέμε εμείς, το διακηρύττει το Time Out London στο τεύχος τους της προηγούμενης εβδομάδας, και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. 

Ο Ben είναι απο τους ελάχιστους DJs που κάνει σπουδαία καριέρα στο χώρο χωρίς να είναι παράλληλα μουσικός παραγωγός, στηριζόμενος μόνο σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική του, όπως αυτή εκφράζεται μέσω των μουσικών επιλογών του, και τα mixing skills του. Το ρεπερτόριο του στηρίζεται στο house, garage, dupstep ιδίωμα αλλά δεν μένει εκεί, καθώς οι αναφορές του εκτείνονται σε περισσότερες από δυο δεκαετίες dance μουσικής.

Ως ένας από τους συνιδιοκτήτες της Hessle Audio - μαζί με τους Pearson Sound και Pangaea, ευθύνεται για μερικές από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της μετα–dubstep εποχής.

Παράλληλα μέσω της δημοφιλέστατης εκπομπής του στον ραδιοφωνικό σταθμό Rinse FM, αναδεικνύεται ως ένας selector ικανός να προωθήσει απροσδόκητη, φρέσκια και περιπετειώδη dance μουσική σε ένα ευρύτερο και πολυσυλλεκτικό κοινό, παγκοσμίως.

Μαζί του ο χαρακτηριστικότερος Έλληνας εκπρόσωπος του ήχου που αντιπροσωπεύει και ο Ben UFO, Ανδρέας Στελλάτος ή Runner, γνωστός για τα Subbed Out parties του, μεταξύ άλλων.

Στις 00:00

Είσοδος 8 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s

Αβραμιώτου  6-8 Μοναστηράκι

Αθήνα T: +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured