Δελτίο Τύπου

POSTER_SEAN_PRICE

Ο «γορίλλας» του αμερικανικού ανεξάρτητου ραπ, Sean Price, ξαναχτυπά την αθηναϊκή σκηνή, μετά την φοβερή εμφάνισή του το 2008 με τους Heltah Skeltah. Ο Sean Price, το βαρύ πυροβολικό του νεοϋρκέζικου ραπ, μέλος των θρυλικών Heltah Skeltah, του supergroup Boot Camp Clik αλλά και θιασώτης του δημοφιλούς ανεξάρτητου label ‘Duck Down’ σκάει, απευθείας από το Brooklyn, στη σκηνή του Κοο Κοο για να τη θέσει σε φωτιά με τις σταϊλάδικες ρίμες του.
Απολαμβάνοντας τον καθολικό σεβασμό ολόκληρου του αμερικανικού χιπ χοπ, ο Sean P έχει καταστεί την τελευταία δεκαετία ένας καλλιτέχνης που κατάφερε να γεφυρώσει, όσο κανείς, το underground rap με μια large διαδραστική περσόνα. Από χαρακτήρας σε video game, μέχρι guerrilla ρεπόρτερ σε τυφώνα που πλήττει την Νέα Υόρκη, κι από κριτής σε reality μέχρι καρτούν… που κλέβει το πνεύμα των Χριστουγέννων ο Sean P κουβαλάει ένα αστείρευτο ταλέντο.
Την σκηνική εμφάνιση του Sean Price, πλαισιώνει ένας από τους πιο παραγωγικούς DJs τόσο στην αμερικανική σκηνή των mixtapes όσο και στο executive production. O DJ Pf Cuttin, μέλος του θρυλικού γκρουπ Blahzay Blahzay. Από ελληνικής πλευράς, ο Μικρός Κλέφτης από τα Ανάποδα Καπέλα & Βόρεια Αστέρια θα εκπροσωπήσει επάξια την Σαλόνικα, ανοίγοντας το live.
Warm up : Dj Stigma

SEAN PRICE ( Heltah Skeltah, Bootcamp Clik & Duck Down Records) ζωντανά στο Koo Koo live stage
Παρασκευή 25.10.2013
Koo Koo ( Ιακχού 17, Γκάζι )
Εισοδός : 18ε

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured