Δελτίο Τύπου

Motorama_1_color

Oι Motorama έρχονται στο six d.o.g.s στην πιο παραγωγική τους στιγμή για να παρουσιάσουν την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, με τίτλο ''Calendar'', αλλά και παλιότερο υλικό τους.

Όσοι ασχολούνται με την post-punk και τη new wave αποκλείεται να μην γνωρίζουν τους Ρώσους Motorama, ένα συγκρότημα που το 2010, ήδη με την πρώτη του εμφάνιση και το εξαιρετικό seld released Alps, φιλοξενήθηκε δικαίως σε πολλές λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς. Γνήσια παιδιά των 80’s, μεγάλωσαν ακούγοντας Joy Division, Smiths και Beach Boys, αγάπησαν αργότερα τους Interpol, και πλέον έχουν αγαπηθεί οι ίδιοι ώς άξιοι συνεχιστές του ήχου όλων των παραπάνω.

Μαζί τους οι σκοτεινοί, dreamgaze Those Hidden Places, μετεξέλιξη των indie pop Gloire Carton. Άφθονο delay, dreampop φωνητικά, βαθιά μελωδικά  μπάσα, ηλεκτρισμένα synthesizers, και γρήγορος σπασμωδικός ρυθμός χαρακτηρίζουν τον ήχο τους. Λάτρεις της DIY κουλτούρας, το καλοκαίρι του 2013 κυκλοφόρησαν μόνοι τους  το ντεμπούτο E.P. "emotional perfectionism", που διατίθεται δωρεάν από το bandcamp τους.

Motorama (Ru) Live

w/ Those Hidden Places

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 21:00

Early Birds: 10 €
Προπώληση: 12 €

(http://www.viva.gr/tickets/music/motorama/
11876, καταστήματα Παπασωτηρίου και Seven Spots)

Εισιτήρια στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 15 €

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured