Δελτίο Τύπου

slum_village

Το συγκρότημα θρύλος από το Detroit οι Slum Village για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το γκρουπ που στιγματίστηκε για πάντα από την ζωή και το θάνατο ενός από τους επιδραστικότερους παραγωγούς όλων των εποχών, του J Dilla θα ξεδιπλώσει την μουσική του κληρονομιά στην σκηνή του An Club.

Οι Slum Village, δηλαδή η ένωση των εκλιπόντων Baatin, J Dilla και του T3 με τον Young RJ ξεκίνησαν πίσω στα 1996 να κατακτούν τους κόλπους του σκεπτόμενου ανεξάρτητου χιπ χοπ. Με πολλές προσθήκες και αποχωρήσεις μελών λόγω τουθανάτου τόσο του σπουδαίου J Dilla όσο και του Baatin κατόρθωσαν να παραμείνουν δημιουργικά ανήσυχοι, να έχουν έξι δίσκους στο ενεργητικό τους και να αναδείξουν το ταλέντο καλλιτεχνών όπως ο Elhzi και ο Illa J (αδερφός του Dilla).

Ένα κλασσικό group με ιδιαίτερη ιστορία το οποίο έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως όπως : Kanye West, Common, Jonh Legend, Busta Rhymes, Havoc (Mobb Deep), De La Soul, D'angelo, Black Milk, Ol' Dirty Bastard, Q-tip (Tribe Called Quest), Kurupt κ.α., στις 26 Σεπτεβρίου στο An Club.

Opening act : Athens Finest

Οι Athens Finest ιδρύθηκαν το 2011 στην Αθήνα, και αποτελούν ένα από τα πιο ανερχόμενα νεοσυσταθέντα συγκροτήματα στο χώρο του ελληνικού hip hop. Μέλη του είναι ο Steve, ο Mrg aka Super Lyrical και ο Kid, οι οποίοι συμμετέχουν και στο rap συγκρότημα ονόματι Athens Giants. Το μουσικό ύφος τους χαρακτηρίζεται από ‘ωμό’ 90’s rap αναμεμιγμένο με το σύγχρονο ήχο της σημερινής εποχής, κάτι που θα είναι έκδηλο στο δίσκο τους ο οποίος θα δοθεί σε κυκλοφορία το φθινόπωρο του 2013.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Είσοδος : 10 ευρώ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured