Δελτίο Τύπου

ruste_juxx_photo_452

Λίγο καιρό μετά τα ιστορικά shows του KRS-One στην Ελλάδα, άλλο ένα – νεότερο αυτή τη φορά – όνομα απο τη Νέα Υόρκη, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα απο την QNQ Productions.

Ο punchline / thug rapper Ruste Juxx σκάει απο τα Crown Heights, μέσα απο την καρδιά του Brooklyn, και τα τελευταία 5 χρόνια έχει δώσει μοναδικά δείγματα γραφής, δισκογραφία και συνεργασίες με ονόματα όπως το σουπερ γκρουπ των Boot Camp Clik και συγκεκριμένα με τους Smif-N-Wessun και Heltah Skeltah, Ghostface Killah, Torae, Marco Polo, Skyzoo, Ill Bill, και φυσικά με τον Buckshot (ηγέτης των Boot Camp Clik και Black Moon) που του πρόσφερε δισκογραφική στέγη στη μοναδική Duck Down Music (ο ορισμός του Νεοϋορκέζικου underground rap).

To 2008 ήταν η χρονιά που ακούσαμε για πρώτη φορά το όνομα Ruste Juxx μέσα απο το εξαιρετικό ‘Indestructible’ άλμπουμ presented by Sean Price (Heltah Skeltah, Random Axe, Boot Camp Clik). Απο τότε συνεχίζει να προσφέρει ακατάπαυστα πολλά δυνατά άλμπουμ, videos και singles, με πιο χαρακτηριστικά το ‘The eXXecution’ άλμπουμ με τον Marco Polo, καθώς και τα περσινά άλμπουμ ‘Hardbodie Hip Hop’ με τον φοβερό Γάλλο παραγωγό Kyo Itachi και το ‘V.I.C. – Victorious Impervious Champions’ με τον εκλεκτικό Αμερικάνο παραγωγό The Arcitype.

To 2013 θα τον βρει με νέο άλμπουμ τον Σεπτέμβριο (ακριβώς τις μέρες της συναυλίας) με τίτλο ‘Ready To Juxx’, παραγωγό τον VS THE BEST και κάτω απο τη δισκογραφική Soulspazm (Marco Polo, Craig G, Blame One, Torae, Exile). Ο Ruste Juxx είναι πιο έτοιμος απο ποτέ να προσφέρει αυθεντικό ραπ απο τη Νέα Υόρκη!

RUSTE JUXX (BROOKLYN – NEW YORK / DUCK DOWN MUSIC)

Opening act: 6ΑΡΙΑ (Αθήνα)

BIOS – Πειραιώς 84 – Τηλ: 210.3425335 Ώρα: 21.00 – Εισιτήριο: 5 ευρώ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured