Δελτίο Τύπου

cavenow1234

Το Greenville Festival άνοιξε τς πόρτες του μόλις τη προηγούμενη χρονιά αλλά η ανταπόκριση από το κοινό τη Γερμανίας του έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσει τη προσπάθεια του. Περιγράφεται από τους διοργανωτές ως ιδέα και όχι ως ένα απλό φεστιβάλ και αν κρίνουμε από τους οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεται (Viva con Agua, Διεθνής Αμνηστία, Oxfam, Skate-Aid) βεβαιωνόμαστε για αυτό.

Σε απόσταση αναπνοής από το Βερολίνο, στη περιοχή του Brandenburg η υποστήριξη από τη τοπική κοινότητα ενθάρρυνε τους διοργανωτές να συνεχίσουν τη διαδρομή του φεστιβάλ με ένα line-up που συμπεριλαμβάνει φέτος ονόματα όπως τους Wu Tang Clan, Nick Cave & The Bad Seeds, Kaiser Chiefs, Fall Out Boy, Atari Teenage Riot, Efterklang, Japandroids, Joy Formidable, Kvelertak, Bloodhound Gang, Westbam, Icona Pop, Westbam, Maybeshewill, Torche, Comeback Kid κα. Με τέτοιο πολυσυλλεκτικό κατάλογο τη φετινή χρονιά υπόσχεται να ικανοποιήσει μια μεγάλη γκάμα μουσικόφιλων από αρκετά διαφορετικά είδη.

Το Greenville Festival θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 26-28 Ιουλίου και περισσότερες πληροφορίες για το σύνολο των συγκροτημάτων που συμμετέχουν, αλλά και για τη πρόσβαση στο χώρου του μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του, που ακολουθεί:

http://www.greenvillefestival.com/en/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured