Δελτίο Τύπου

MMM_3108_lo-res

Tην Πέμπτη 13 Ιουνίου, το βασικό dj δίδυμο της Just Gazing, παρουσιάζει στο Pere Ubu (Κύπρου 74, Γλυφάδα) τον DJ SCRIBE από την Νέα Υόρκη. Με αφορμή την επισκέψη του στην Ευρώπη για το Sonar Festival, ο Ben Goldfarb, ιδρυτής του κινήματος I Love Vinyl (http://www.ilovevinyl.org) θα παρουσιάσει τον πολυσυλλεκτικό dj ήχο του με σπάνιες disco και όχι μόνο κυκλοφορίες, στο cocktail bar όπου διατήρουν τα εβδομαδιαία residency τους οι Lilis Bros.

To 2009 o Dj Scribe μαζί με τους Amir (εκ των Kon & Amir), Ge-Ology, OP!, Jon ΟIliver ,Τhe Twilite Tone και το περιοδικό WAX Poetics ξεκίνησαν τα αποκλειστικά vinyl dj sets μια φορά τον μήνα στο The Gallery του Εast Village και μέσω του επίσημου site τους μπήκαν στην διαδικασία να ευαισθητοποιήσουν τo μουσικόφιλο κοινό της Νέας Υόρκης σχετικά με την τέχνη των vinyl only dj sets, γυρίζοντας απολαυστικά videos όπως αυτό: http://vimeo.com/42457018.

Έκτοτε η dj φήμη του στις Η.Π.Α. τον έχει καθιερώσει σαν τον βασικό dj δίπλα σε live εμφανίσεις καλλιτεχνών όπως Lykke Li, Little Dragon, Antibalas, Chin Chin, Roy Ayers κ.α. ενώ είναι ο μόνιμος studio συνεργάτης του Dj Spinna.

Περισσότερα για τον Dj Scribe θα βρείτε εδώ http://djscribe.com/

Το event θα ξεκινήσει στις 22.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

PERE UBU Κύπρου 74, Γλυφάδα Τηλ.: 2108941450

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured