Δελτίο Τύπου

PrimalScream

Η είδηση ότι οι Primal Scream θα γιόρταζαν την επέτειο των 20 ετών από την κυκλοφορία του Screamadelica, παίζοντας ολόκληρο τον δίσκο live σε δύο συναυλίες στο Λονδίνο τον περασμένο Νοέμβριο, προκάλεσε τέτοια ζήτηση για εισιτήρια, ώστε όχι μόνο οι συναυλίες έγιναν αμέσως sold out, αλλά προγραμματίστηκε και παγκόσμια περιοδεία! Δεν είναι και κάθε μέρα άλλωστε που έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ζωντανά ένα από τα καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών.

Το Screamadelica είναι ένας από τους δίσκους που χαρακτήρισαν τα 90ς. Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου οι Primal Scream θα μας παρουσιάσουν ένα δίωρο show, με ολόκληρο το Screamadelica, αλλά και ένα best-of set από την καριέρα τους.


Από την ανακοίνωσή της, μπήκε αμέσως στην ατζέντα με τις συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις: οι Primal Scream θα παρουσιάσουν ολόκληρο το άλμπουμ τους “Screamadelica” στις 17 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Ο αριστουργηματικός δίσκος φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του και οι διακρίσεις που συνεχίζει να κερδίζει επιβεβαιώνουν την ποιότητά του και την αντοχή του στον χρόνο.

Την συναυλία των Primal Scream θα ανοίξουν οι Mechanimal, το συγκρότημα που έχει ιντριγκάρει τα ψαγμένα blogs και media της χώρας με τον μινιμαλιστικό, μυστηριακό ηλεκτρονικό ήχο του. Ο Γιάννης Παπαϊωάννου (aka ION) και ο Freddie F θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά υλικό από τον επερχόμενο δίσκο τους, με την συνοδεία full live μπάντας. 
Εισιτήρια
30 και 35 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και τα καταστήματα Public και Tickethouse.
Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured