Δελτίο Τύπου

blackie_ls67

Ο εκρηκτικός Blackie παραμένει σοκαριστικός frontman ακόμα και σήμερα.
Ο Blackie δήλωσε πρόσφατα ότι «Όλες οι λεγόμενες shock bands αντικατοπτρίζουν την κουλτούρα της εποχής τους .... Είναι σαν να έχουν τοποθετήσει έναν καθρέφτη πάνω από τον κόσμο και λένε: «ρίξε μία καλή ματιά και αν δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις, μην κατηγορείς εμάς…» 
To 1992 κυκλοφόρησε το The Crimson Idol, ένα άλμπουμ που παρότι θεωρήθηκε το σόλο ντεμπούτο του Blackie, κυκλοφόρησε ως δουλειά των W.A.S.P. Το συγκεκριμένο άλμπουμ θεωρείται και η καλύτερη δουλειά των W.A.S.P. και είναι ένα “concept” άλμπουμ που περιγράφει την ιστορία ενός “πλασματικού” ροκ σταρ, που προσπαθεί να κερδίσει την αποδοχή των γονιών του. Οι The Crimson Idol World Tour παραδόξως, έγινε δεκαπέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του δίσκου και ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη το 2007, ενώ κατά τη διάρκεια των live παρουσιάστηκαν και για πρώτη φορά σκηνές από την ταινία που γυρίστηκε για το άλμπουμ.  Watch here: W.A.S.P. - Hold on to my heart Ο Blackie και η σχέση του με τον κινηματογράφο….

Η Heavy Metal "L.O.V.E. Machine" των W.A.S.P. προσγειώνεται στο Gagarin205, την Τρίτη 26 Ιουλίου, στην πιο καυτή rock ‘n’ roll βραδιά του καλοκαιριού! H συναυλία στο Gagarin205, θα αποτελέσει μια από τις περιορισμένες εμφανίσεις του συγκροτήματος στην Ευρώπη, καθώς και τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το 2011.
Ο Blackie Lawless, έρχεται να επιβάλλει το ρυθμό των W.A.S.P. στη σκηνή του Gagarin205, με προσεγμένες αλάνθαστες εκτελέσεις των αγαπημένων μας κομματιών, επικεντρώνοντας την ερμηνεία του στη μουσική ουσία. Πλέον κάθε live των W.A.S.P., αποτελεί αφορμή για την εξιστόρηση των καλά κρυμμένων νοημάτων των τραγουδιών τους.
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται
Τιμές εισιτηρίων
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Το εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 30 ευρώ
ΤΑΜΕΙΟ
Το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 35 ευρώ
Σημεία προπώλησης
TICKET HOUSE | Public (Αθήνα) | Hard Rock CaféMetropolis (Πανεπιστημίου, Χαλανδρίου, Πειραιά, The Mall) www.123merch.gr | www.ticketarena.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured