Δελτίο Τύπου


Είναι ευρηματικοί χωρίς να καταβάλουν προσπάθεια, είναι ευφυείς και πνευματώδεις, είναι ισορροπημένοι, είναι αψεγάδιαστοι…

Αν και ποτέ δεν πέρασαν στην σφαίρα των εμπορικά πετυχημένων, είναι ένα από τα σημαντικότερα γκρουπ της βρετανικής post-punk σκηνής. Ξεκινώντας την πορεία τους στα τέλη της δεκαετίας του ’70, διάλεξαν από την αρχή να βαδίσουν σε εντελώς δικό τους μονοπάτι, και να αφηγηθούν ιστορίες με εντελώς ιδιαίτερο, προσωπικό στυλ.

Αντιθέτως, ο ήχος τους παραπέμπει στο παρελθόν, τη χρυσή εποχή των Βρετανών pop τραγουδοποιών, χωρίς ωστόσο να υπάρχει το στοιχείο του retro σε ό,τι επιχειρούν. Γράφουν τραγούδια που αναπαράγουν το δράμα και την υπόσχεση που συναντάμε στο μουσικό θέμα μιας ταινίας, και με ποικιλία που εκτείνεται από το νανούρισμα στο mambο και την αρμονική pop, και με όλα αυτά να ντύνονται με πλούσιες μελωδίες και ακαταμάχητους, παιχνιδιάρικους στίχους, που και αυτοί με τη σειρά τους εξαντλούν τα άκρα, από την αρρώστεια στην αιχμηρή σάτιρα.

Είναι οι Monochrome Set και το Σάββατο, 7 Μαϊου, έρχονται στον Πειραιά, για να εμφανιστούν live στο PassPort. Επί σκηνής, θα δούμε τους Bid, Lester Square, Andy Warren, Jennifer Denitto και φυσικά τον περίφημο καννίβαλο, John Paul Moran (σύμφωνα με την περιγραφή της ίδιας της μπάντας!).

opening acts: The Brush – Next Time Passions
Τιμή εισιτηρίου: 20 eur - Ωρα έναρξης: 20.45

PassPort/Xώρος Πολιτισμού/Kαραϊσκου 119/Πειραιάς/τηλ 2104296401

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured