Δελτίο Τύπου

Η Nina Kraviz είναι μια νεαρή τραγουδίστρια, παραγωγός και DJ γεννημένη στην μακρινή Σιβηρία η οποία ''τρέχει'' τα πάρτυ της παρασκευής στο γνωστό Μοσχοβίτικο club Propaganda. Το πρώτο της βινύλιο κυκλοφόρησε στο label B77 του Greg Wilson κι έπειτα ακολούθησαν τα ''Voices Remix Project'' και το πρώτο της προσωπικό ΕP στο label του Νεοϋορκέζου Jus Ed ονόματι Underground Quality.

Εκτός από μέλος της οικογένειας της Underground Quality κυκλοφορεί μουσική για εξίσου σημαντικά labels όπως η Rekids του Radio Slave και τη Naif του Efdemin. Το 12'' ''Pain in the ass'' που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2009 από την Rekids, έγινε μεγάλη επιτυχία και οδήγησε την μουσική της Kraviz σε ένα μεγαλύτερο εύρος ακροατών. Απο τότε παίζει στα μεγαλύτερα clubs ανά την υφήλιο όπως τα Panorama bar, Fabric, Fuse, Goa, Space, κτλ.

Η δουλειά της Nina είναι αρκετά αναγνωρίσιμη και συνήθως έχει κάτι πολύ προσωπικό στον ήχο της, κάτι που ξεχώρισε και το επιτελείο του Red Bull Music Academy και την επέλεξε να συμμετάσχει το 2006 στην Μελβούρνη. Είτε είναι ένα βρόμικο house groove όπως στο πρόσφατο remix της για τον Okain στην Tsuba, είτε οι μελαγχολικοί στίχοι του ''Moses'' σε συνεργασία με τον Sascha Funke, πάντα υπάρχει ο αντιπροσωπευτικός ήχος της Nina.

Τα DJ set της διακρίνονται πάντα από ενέργεια αλλά και συναίσθημα, παίζει ό,τι 'έχει στην τσάντα με τους δίσκους της και επικεντρώνεται περισσότερο στην ατμόσφαιρα του πάρτυ παρά στα faders του μείκτη. Μπορείς να περιμένεις ένα set από deep house, acid μέχρι techno, ανάλογα με το γούστο της-το οποίο επί τη ευκαιρία ειναι άριστο.

Tην βραδιά θα ανοίξει ο Μr.Roussos και για κλείσιμο ένα μοναδικό back 2 back από τους Pan & Slydex.

Είσοδος Ελεύθερη
supported by Red Bull Music Academy

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured