Ναταλία Πετρίτη

Οι Pink Vanity παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Safe Place”. To άλμπουμ περιέχει οχτώ τραγούδια, ανάμεσά τους και τα singles “No Happy Ending”, “Silver Lips” & “Metatraumatised” που κυκλοφόρησαν μαζί με τα video clips τους μέσα στην προηγούμενη χρονιά.

Οι Pink Vanity αφηγούνται μια σειρά από ξέφρενες ιστορίες. Με οδηγό τα ζωηρά riffs που αγκαλιάζονται από ήχους organ και Rhodes πλήκτρων, 70s αισθητική και έντονη διάθεση καυστικότητας, δομούν ένα σύνολο 8 σεναρίων που πηγάζουν από μία ταρακουνημένη πραγματικότητα. 

Πού καταφεύγει ο ανθρώπινος νους για να νιώσει ασφάλεια; Ποιο είναι εκείνο το μέρος που η ψυχή ψάχνει για να αναπνέει; Το Rock ‘n’ Roll είναι τρόπος ζωής, ή απλώς μια σκονισμένη ουτοπία;  Δύο αδέρφια που συνθέτουν ένα φωνητικό κόσμο, πολυδιάστατο μα και συγκεκριμένο ταυτόχρονα. Δύο πρωταγωνιστικές φωνές που ενώνονται σε μία. 

Τα τραγούδια του άλμπουμ ξεκίνησαν να δημιουργούνται από το 2021, ενώ χτίστηκαν και δοκιμάστηκαν μέσα από τις χαρακτηριστικές live εμφανίσεις τους. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν το 2023 στα Suono Studios με την υπογραφή του Alex Bolpasis στην παραγωγή.

To “Safe Place” είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή και κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την The Hubsters.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

https://orcd.co/pinkvanity

Spotify | Bandcamp Facebook Instagram

Pink Vanity – Bio

Οι Pink Vanity, είναι μια indie-rock μπάντα που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2020 από τα αδέρφια Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο Κρομμύδα. Συστήθηκαν στο κοινό με τα single τους “Late Night Pleasures” και ‘’Lost perception’’ ενώ το Iούνιο του 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο τους EP “Foggy Shots”. Στις 8 Μαρτίου 2024 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο ‘’Safe Place’’.

Από πρώτο τους live στο Ρομάντσο, τον Νοέμβριο του 2021, έχουν κάνει δεκάδες εμφανίσεις στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα λαμβάνοντας πολύ θερμές κριτικές. Απόρροια των δυναμικών τους live ήταν η εμφάνισή τους ως opening act των Balthazar στο Fuzz Club στις 16 Απριλίου 2022 αλλά και η συμμετοχή τους στο Release Athens Festival τον Ιούνιο του 2023 μαζί με τον Baxter Dury, τις Wet Leg και τους Madrugada

https://linktr.ee/pinkvanity

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured