avopolis.team

Οι Mr. Highway Band ενόψει του 4ου studio album τους δημοσιεύουν μέσω των κοινωνικών δικτύων τους, το νέο τραγούδι “Palestine” με το εξής κείμενο – τοποθέτηση.

 

«Ένα τραγούδι για κάθε Παλαιστίνη

Με ανάμεικτη διάθεση και "παγωμένες" τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας παρουσιάζουμε το νέο μας τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο μας "20 tons of love".

Ο τίτλος του κομματιού είναι "Palestine" και παρ' όλο που δεν αναφέρεται άμεσα στους στίχους του, είναι γραμμένο για την Παλαιστίνη και όχι μόνο. Είναι γραμμένο για κάθε σημείο και κομμάτι της γης, όπου οι άνθρωποι βρίσκονται κυνηγημένοι, εγκλωβισμένοι, ανέστιοι, θύματα πολέμων και καταπίεσης, συμφερόντων και ιδεολογιών, συνόρων, κρατών, θρησκειών. Κάθε τόπο, όπου οι άνθρωποι εξεγείρονται και παλεύουν για τη ζωή και την ελευθερία. Από τη Γάζα στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, από το Θιβέτ στο Standing Rock των ΗΠΑ, από τη Ροζάβα στις ζαπατιστικές κοινότητες του Μεξικού και σε εκατοντάδες άλλα μέρη.

Θα προτιμούσαμε το τραγούδι μας αυτό να μην είχε γραφτεί ποτέ ή να χανόταν για πάντα στη λήθη, παρά να θεωρείται επίκαιρο με τον άσχημο τρόπο που επιλέγει η πραγματικότητα κάθε λίγο και λιγάκι. Είναι, όμως, γραμμένο με αγάπη και θαυμασμό για όλους αυτούς τους ανθρώπους κι ας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.

ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!»

 

To "Palestine" θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο νέο άλμπουμ των Mr. Highway Band 20 Tons of Love. Μπορείτε να ακούσετε το ομώνυμο κομμάτι εδώ.

"20 Tons Of Love" tracklist:
1. 20 Tons Of Love
2. Never Easy
3. Lighthouse
4. Long Before
5. Thinking About Myself
6. Palestine
7. Life
8. Man In A Cage
9. Low
10. Man Is Dead

mr-highway-band-new-lp

Το εξώφυλλο αποτελεί δημιουργία των CReatures.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured