Ναταλία Πετρίτη

Ο μοναδικός Chris Clark, με 13 συνολικά albums (τα 9 εκ των οποίων στην ιστορική Warp Records), με πιο πρόσφατο το “Sus Dog” σε executive production και συμμετοχή του Thom Yorke των Radiohead, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Theodore και επιλέγει το “Voyage” από το τελευταίο άλμπουμ του Έλληνα μουσικού και songwriter.

Το “Voyage” (τραγούδι από το ομότιτλο άλμπουμ του Theodore που κυκλοφόρησε το 2022 από τη United We Fly) συνεχίζει το ταξίδι του στον χώρο και τον χρόνο και αφήνεται στα χέρια και τη μουσική φαντασία του Clark για ένα πολύ ιδιαίτερο remix.

theodore56789

Στο δικό του take πάνω στο "Voyage", ο Clark αρχικά ακολουθεί τις μελωδικές γραμμές του κομματιού για να καταφέρει μεθοδικά να περάσει στην εκδοχή του στοιχεία από όλα του τα albums, σε ένα μουσικό εύρος που παραπέμπει τόσο στη μελωδικότητα των τελευταίων του παραγωγών όσο και στην IDM σκληράδα ενός "Turning Dragon" ή ενός "Body Riddle".

Mastered από τον Matt Colton, το remix του Clark στον Theodore έρχεται να προστεθεί σε μια λίστα επιλεγμένων remixes που έχει προσφέρει ανά τα χρόνια σε καλλιτέχνες όπως οι Thom Yorke, Massive Attack, Depeche Mode, Max Richter, Battles και Nils Frahm!

Βρείτε το Voyage (Clark Remix) στο Spotify, σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στο e-shop της United We Fly.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured