Αγγελική Λάλου

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, σε μια προσπάθεια αφύπνισης, έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης. Με αυτή την αφορμή, η SEVENTEEN Cosmetics ξεκίνησε μια σειρά από φιλανθρωπικές χορηγίες στηρίζοντας τις δράσεις της ΜΚΟ Celebrate your Scars στην υποστήριξη του αγώνα κάθε γυναίκας που ταλαιπωρείται από τη χρόνια νόσο.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023, η SEVENTEEN, μια αμιγώς γυναικεία μάρκα καλλυντικών, βρέθηκε στη φιλανθρωπική εκδήλωση δωρεάν αναδόμησης θηλής με ιατρικό τατουάζ Celebrate your Scars, η οποία ήταν αφιερωμένη σε όσες γυναίκες έχουν κάνει μαστεκτομή. Στην εκδήλωση αυτή, επαγγελματίες tattoo artists σχεδίασαν θηλές πάνω σε ουλές και, όπως πολύ εύστοχα αναφέρουν, μετέτρεψαν σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης.

Η SEVENTEEN, με απεριόριστο σεβασμό σε κάθε γυναίκα που έχει υποστεί μία τέτοια δοκιμασία, ήταν εκεί, δίπλα σε κάθε ηρωίδα, σε μια προσπάθεια να της υπενθυμίσει πόσο δυνατή και όμορφη είναι και παραμένει! Επαγγελματίας make-up artist, βαθιά συγκινημένη από τη δύναμη κάθε γυναίκας που παρευρέθηκε στην ημερίδα δημιούργησε πρωτότυπα μακιγιάζ με τις νέες φθινοπωρινές αποχρώσεις, ενώ εκπρόσωπος της SEVENTEEN χάρισε δώρα αξίας 10.000 ευρώ.

seventeena

Η πρωτοβουλία της ΜΚΟ Celebrate your Scars και της ιδρύτριας, επαγγελματία tattoo artist Ρεβέκκας Γιαννοπούλου, ήταν για τη SEVENTEEN μια ευκαιρία να στηρίξει από την πλευρά της τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και συγκεκριμένα το έργο αναδόμησης θηλών με ιατρικό τατουάζ. Κυρίως όμως ήταν μια ευκαιρία να ενθαρρύνει, έστω και λίγο, όλες τις γυναίκες να ανακαλύψουν την αυτοπεποίθηση που κρύβουν μέσα τους και να γιορτάσουν την ομορφιά σε όλες τις εκφάνσεις της!

Η επόμενη ημερίδα Celebrate your Scars θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο από τις 11:00-19:00 στη Λεμεσό, όπου η SEVENTEEN θα είναι και πάλι εκεί για να προσφέρει δώρα, προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, που μόνο σκοπό έχουν να ενδυναμώσουν το δικαίωμα κάθε γυναίκας να ανακαλύψει ξανά τη θηλυκότητά της και να επαναπροσδιορίσει την ομορφιά της

seventeenb.

Αξίζουν πολλά «ευχαριστώ» και «μπράβο» στη Ρεβέκκα Γιαννοπούλου και τη ΜΚΟ Celebrate your Scars αλλά και στη Seventeen που στηρίζει τη δράση τους, δίνοντας στις γυναίκες που μάχονται με τον καρκίνο την ευκαιρία να γνωριστούμε, να συζητήσουν, να πάρουν δώρα, ώστε όλες μαζί να γιορτάσουμε τα τραύματά μας, αλλά και την ομορφιά μας.

Celebrate your Scars, Celebrate your Beauty!

 seventeen-c

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SEVEN7EEN:

Η Seventeen, δημοφιλής ελληνική εταιρεία καλλυντικών, από το 1962 μέχρι σήμερα, δημιουργεί εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής προϊόντα ομορφιάς. Αναγνωρισμένη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η Seventeen δημιουργεί τα προϊόντα της βάση της εξειδικευμένης έρευνας του εσωτερικού τμήματος R&D και παράγει το μεγαλύτερο ποσοστό των προϊόντων της στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα διασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα και τον απόλυτο έλεγχο όλης της διαδικασίας.

Η Seventeen ανήκει στην Hellenica Α.Ε. μια οικογενειακή εταιρεία καλλυντικών που ιδρύθηκε το 1962. Με έδρα την Αθήνα, είναι η παλαιότερη εν ενεργεία ελληνική καθετοποιημένη εταιρεία καλλυντικών στην Ελλάδα, διαθέτει 4 θυγατρικές στο εξωτερικό και εξάγει σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως. Άλλα brands της Hellenica Α.Ε. είναι η Radiant Professional make-up, η Lorvenn Hair Professionals και η Mon Rêve.

Follow:

www.seventeencosmetics.com

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured