Ναταλία Πετρίτη

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος και θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024. Σημειώνεται ότι φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision, το 1974.

Η είδηση για τη συμμετοχή της Σάττι στην 68η διοργάνωση του θεσμού ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4». Η τραγουδίστρια δέχθηκε πρόταση από την ΕΡΤ, χωρίς ωστόσο να έχει επιλεγεί ακόμα και το κομμάτι με το οποίο θα διαγωνιστεί στη Σκανδιναβική χώρα. Τόσο η ΕΡΤ, όσο και η ίδια με τη δισκογραφική της εταιρεία, Golden Records και Minos EMI, a Universal Music Company, επιθυμούν η επιλογή αυτή να είναι όσο πιο ανοιχτή γίνεται, απευθύνοντας κάλεσμα σε νέους δημιουργούς.

Σε αυτό το πλαίσιο, από τις 25 Οκτωβρίου 2023, στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μπορούν όποιοι δημιουργοί το επιθυμούν να στείλουν έως την 1η Δεκεμβρίου 2023, τις δικές τους προτάσεις ολοκληρωμένων τραγουδιών. Υπενθυμίζεται ότι, βάσει των κανονισμών της EBU, αυτά πρέπει να είναι πρωτότυπα και ακυκλοφόρητα, με μέγιστο χρόνο τα 3 λεπτά.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured