Τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα του "Bronze Hands" των Tendts μετράνε παραπάνω από μια χιλιάδα plays. Είναι το εναρκτήριο θέμα του Incoming Podcast που επιμελείται o ιθύνων νους της Just Gazing Records κάθε Πέμπτη και τρόπον τινά έχει χτίσει ένα μικρό momentum γύρω από το πιο μυστικιστικό κομμάτι του Aquarius 3. Ουσιαστικά, ενός concept album που με το ένα αυτί αφουγκράζεται την ανάγκη του ακροατή για πιο cosmic ηχοτοπία και με το άλλο θυμάται τις καινοτομίες και την φινέτσα που εισήγαγαν στην χορευτική μουσική των 80s κυκλοφορίες όπως το Speaking In Tongues (1983) των Talking Heads.

‘Εχοντας δει το εξαιρετικό ακόμη και σήμερα "Cosmic Swimmer" single τους να κυκλοφορεί στην Public Release από το Σαν Φρανσίσκο και να ρεμιξάρεται από τους περίφημους Soulwax, οι Tendts αποφασίζουν να αφαιρέσουν τον σύνηθες dance ηλεκτρισμό τους και επιστρέφουν στον ζεστό αναλογικό ήχο, ισορροπώντας στην indie pop που τους μεγάλωσε και το βαθύ φαν του Detroit σχεδόν σε κάθε εποχή του.

Το "Bronze Hands" τριπάρει με τον πιο πολυρυθμικό και jungle friendly τρόπο και παρότι στα χαμηλά 92 BPM είναι ο ορισμός του κομματιού που αλλάζει το mood σε όποιο μέρος και να το ακούσεις.

 

 

All platforms link: https://orcd.co/bronzehands

Κυκλοφορεί από την Just Gazing Records σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες με την κυκλοφορία του album να δρομολογείται στις 20 Οκτωβρίου.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured